Special

15 traininguri gratuite in ultima saptamana a Volunteers Fest

Volunteers Fest, singurul festival din România dedicat voluntarilor, oferă un program inedit care cuprinde traininguri, activități sportive și o petrecere, în perioada 31 martie – 6 aprilie. Evenimentul are ca scop stimularea dezvoltării pe mai multe segmente a voluntarilor, facilitându-le accesul gratuit la diverse activități și, în aceeași măsură, să promoveze și să susțină voluntariatul în rândul tinerilor.

Afis Volunteers Fest 201415 traininguri susținute de profesioniști
În cadrul Zilelor Educative, 31 martie – 4 aprilie 2014, festivalul și-a propus să aducă un plus valoare la activitatea desfășurată de către voluntari.
Scopul Zilelor Educative este acela de a oferi tinerilor o viziune concretă și punctuală asupra domeniilor în care poate și-au desfășurat deja activitatea sau pe care vor să le descopere. Trainingurile vor avea loc la Casa Brătianu (Strada Doamnei, nr. 9 (vis-a-vis de Banca Națională Română). Formularul de înscriere pentru Zilele Educative este disponibil aici.
Programul Zilelor Educative
Luni, 31 martie 2014

 • DIY Fundraising – Cum ajungi la primul milion de euro?; trainer: Cristiana Ionescu
 • Pasiune = Oxigen; trainer: Șerban Ciusca
 • Dezoltare personal; trainer: Cristina Ghinescu

Marți, 1 aprilie 2014

 • Gândire Laterală; trainer: Cotiso Hanganu
 • PRCoolture (Promote Romanian Culture); trainer: Simona Barbu
 • Complexitate și Jobby; trainer: Florin Munteanu

Miercuri, 2 aprilie 2014

 • Social media; Trainer: Răzvan Băltărețu, Adevărul
 • Antreprenoriat și Leadership; trainer: Raluca Georgescu
 • Project Management , adevăr sau provocare?; trainer: Cristiana Cotoi

Joi, 3 aprilie 2014

 • Festivalul Enescu dincolo de muzică; traineri: Alex Mija și Maria Miriam
 • Succesul unui eveniment sportiv în cinci pași; trainer:  Ovidiu Cocieru
 • Organizare de evenimente; trainer: Roxana Luca

Vineri, 4 aprilie 2014

 • Coordonare Voluntari; trainer: Tudora Enache
 • Români de bine – versiunea online; traineri: Raluca Barbu și Cristina Dumitrescu
 • Realizarea de CV-uri și scrisori de intenție; trainer: Ene Teodora

Mai multe detalii despre traininguri, inclusiv ora de începere, sunt disponibile pe www.volunteersfest.ro .
Două zile dedicate sportului
Pasionaților de activități fizice le vom testa rezistența în weekendul 5 – 6 aprilie, în cadrul Zilelor Sportive. Pentru ziua de sâmbătă le-am pregătit cel mai mare cros dedicat voluntarilor pe un traseu de 3 sau 9 km și binecunoscuta ștafetă de 9 km. Distractia va începe la ora 9:00, iar startul crosului îl dăm la ora 11.00.
Formularul de înscriere la Crosul Volunteers Fest powered by MPG îl găsiți aici.
Duminică, începând cu ora 09.00, invităm toți voluntarii amatori de senzații tari la un meci de laser tag la Laser Megazone sau să escaladăm ”munții” din București la Vertical Spirit, locul ideal pentru a testa imaginația și rapiditatea voluntarilor de a lua decizii în ”situații critice”.
Formularul de înscriere pentru Laser Tag este disponibil aici.
Formularul de înscriere pentru escaladă în sală îl găsiți aici.
Pe 6 aprilie, la final de festival, toţi participanţii sunt aşteptaţi la ”Volunteers Fiesta” în Anton Pub, unde îi așteaptă reprize de karaoke și multe alte surprize.
Pentru mai multe informaţii despre Volunteers Fest, vă rugăm accesaţi site-ul www.volunteersfest.ro  şi pagina de Facebook.
Pentru persoanele care vor să participe la activități, dar nu fac parte dintr-un ONG sau nu au participat la nicio acțiune de voluntariat în anul precedent, sugerăm o donație de 10 lei pentru fiecare training și pentru competiția de laser tag, 20 lei pentru înscrierea la Crosul Volunteers Fest și 60 lei pentru echipa de ștafetă.
Donaţia ta ajută Volunteers Fest să supravieţuiască și ne încurajează să pregătim cât mai multe activități pentru voluntari.
Volunteers Fest este un proiect inițiat de Brigada de Voluntari.
Sponsori: Piraeus Bank Romania, MPG, Lidas
Parteneri: Festivalul Internațional de Film de Animație Anim’est, Olympus Romania, Impact Hub Bucharest, Momobi, Creionetica, Vertical Spirit, Cafeneaua Liberală Brătianu, Nikon, Anton Pub, Open Pub, Laser Megazone, Ambulanța BGS, TeamXpert, The Coffee Factory, Sweets by Design, buket.ro, Ansamblul Doina, Curtea Veche, Biblioteca Metropolitană București, Sector 7, BiblioLounge, Ollie Gang Shop
Parteneri media: Kiss FM, BucurestiFM, Zile și Nopții, RATB, IQads, Student din provincie, IQool, KoolHunt.ro, getlokal, Orasul Meu, Am Doar 18 Ani, Studentie.ro, Art Out, CSRmedia, societatesicultura.ro, Romania Pozitivă, Revista Atelierul, COOPerativa Urbană, Blogunteer.ro, Revista LZR, Teen Press, Moftul, SuntParinte.ro.
Parteneri educaţionali: Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, AEGEE Bucureşti, AIESEC Bucureşti, Prime România, Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune, 4animals.ro, Clubul de Turism și Ecologie ECOTUR, Asociaţia Victimelor Accidentelor de Circulaţie din Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, Asociaţia Studenţilor Economişti din România, Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România, ART Fusion, Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor Filierei Francofone, Asociaţia Studenteasca de Fizioterapie din Romania, Asociaţia de Ajutor AMURTEL Romania, Asociaţia EST – Ecocluburi pentru natură, Asociaţia Montană „Pathos”, Asociaţia Paspartu, Asociaţia Română de Terapii în Autism și ADHD, Asociaţia Team Work, Asociaţia Zi deschisă, Centrul de Creaţie Tehnică pentru Tineret, Clubul Sportiv Olimpic Triumf, Centrul pentru Studii Complexe, cutu-cutu.ro, Asociaţia ECOSANO, Electrical Engineering STudents’ European assoCiation, GEYC- Group of the European Youth for Change, Liga Studenţilor Electronişti, Liga Studenţilor Români din Străinătate, Asociaţia Pentru Dezvoltarea Potenţialului Uman, People to People, Policy Center for Roma and Minorities, Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, Desenăm Viitorul tău.

***

Despre Volunteers Fest
Volunteers Fest este un proiect dedicat tuturor voluntarilor, indiferent de domeniul în care activează. În acest an, festivalul se află la cea de-a doua ediție, iar perioada de desfășurare este 22 Martie – 6 Aprilie 2014. Publicul țintă îl reprezintă voluntarii – liceenii și studenții interesați de evoluția lor profesională, cât și a societății de astăzi. Proiectul își propune să stimuleze dezvoltarea pe mai multe segmente a voluntarilor, facilitându-le accesul gratuit la diferite activități și, în aceeași măsură, să promoveze și să susțină voluntariatul în rândul tinerilor.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top