Film

6 zile de atelier de documentar la Docuart Fest cu regizorul Francisc Mraz

Asociația Docuart pregătește un atelier pentru cea de-a III-a ediție de festival de film documentar românesc, București Docuart Fest.

baner-atelier-docuart

Vă invităm la un schimb de experiență și reciprocitate în cadrul atelierului în care vom realiza un scurt documentar sub îndrumarea regizorului Francisc Mraz!
“Vrei documentar ieșit din comunicarea neutră? Vrei documentar emoționant, dar nu lacrimogen sau doar șocant? Să-l facem” Francisc Mraz, regizor
Atelierul „Documentar, structură și joacă” se va desfășura în perioada 29 septembrie – 4 octombrie 2014, timp în care participanții vor desluși noțiuni regizorale, de imagine și montaj specifice documentarului. Noțiunile teoretice vor fi dobândite în timp ce cursanți selectați, cu ajutorul echipei Docuart, vor face filmul documentar ce are să fie proiectat la festivitatea de premiere a festivalului. Propunem o experiență cinematografică de neratat, unde partea teoretică și practică se îmbină pentru a vă dezvolta capacitatea de concentrare.
Ce trebuie să faci pentru a fi admis?
Nu cerem antecedente cinematografice, doar tenacitate, inventivitate și umor!
Pentru a fi selectați sunteți rugați să redactați o intenție filmică de o pagină, cu o idee transformabilă într-un film documentar și să o trimiteți pe adresa atelier@docuart.ro.
Nu suntem interesați de o formă de scenariu, ci de felul în care intuiți și argumentați viziunea voastră, adică idee, manieră, stil, dialog, acțiune.
Termen limită de trimitere a propunerii voastre 25.10.2014.
Nu există taxă de participare! Locurile sunt limitate.
Mai multe detalii despre înscrieri pe atelier@docuart.ro

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top