Muzica

A început Concursul Sibiu Jazz Festival

Cea de-a 15-a ediție a Concursului Sibiu Jazz Festival a fost deschisă aseară, la Teatrul Gong, de tinerii muzicieni înscriși în competiție. Concurenții au fost susținuți de aproximativ 100 de spectatori în sală, iar datorită transmisiei în direct – de un număr de peste 800 de urmăritori online, din țară și de peste hotare.

Sibiu-Jazz-Festival

În prima seară a Concursului Sibiu Jazz Festival au evoluat 4 formații și 2 soliste: Jump Jazz Band & Vlad Morar (Cluj-Napoca), Hot Club de Cluj & Remus Bucșa (Cluj-Napoca), Funk e Fetish (Cluj-Napoca), BorderSplit (Tg. Mureș); Dominique Simionescu (Sibiu) și Delia Ivan (Cluj-Napoca). Concurenții au delectat publicul cu jazz variat, de la bosa nova, gypsy jazz, be-bop sau jazz-rock. Pentru prima dată, Concursul SJF a fost transmis în direct, înregistrând un număr de peste 800 de spectatori online, în preponderență din România, SUA, Germania și Italia.
Astăzi, 20 octombrie, de la ora 19:00, la Teatrul Gong, competiția SJF continuă cu încă 9 participanți, formații și soliști: Chreepy Six Jazz Trio (Harghita), Gabriela Coman (București), Jazzisimo (Iași), Alina Mihocaș (Timișoara), Bingagroove (Chișinău, Moldova), Ilka Kisgyorgy (Budapesta), Csaba Gaspar (Sf. Gheorghe), Maria Boldan (Timișoara), Arcuș Trio (Moldova, România). Prestația concurenților va putea fi urmărită în direct pe livestream.com, sibiujazz.eu și facebook.com/sibiujazz.
Concursul Sibiu Jazz Festival este organizat de Fundația Sibiu Jazz Festival, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților. Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu, Consiliului Local şi Primăriei Municipiului Sibiu.
Biletele sunt  puse  în vânzare la intrare, la Teatrul Gong, începând cu ora 18:00. Prețul unui bilet este de 10 lei. Se acordă reducere de 50% pentru elevi, studenți, pensionari și persoane cu dizabilități.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top