Muzica

Abonamente pre-sale disponibile pentru Festivalul PLAI 2016

Festivalul PLAI pregăteşte a 11-a ediţie care va avea loc în 9-11 septembrie 2016. Devenit tradiție pentru oraș, PLAI continuă toamna aceasta la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, când aleile sale vor răsuna cu voie bună, muzică, jocuri, ateliere, teatru, film, artă și activități multiculturale.

presale-plai-festival

Festivalul reuneşte prieteni, artiști, voluntari, muzicieni și oaspeți de pretutindeni care timp de trei zile se bucură impreună de natură, trăiesc experiențe noi, interacţionează reciproc și duc povestea mai departe.
Echipa PLAI lucrează cu entuziasm la organizarea festivalului şi prima veste pe care ne-o aduc este aceea că iubitorii festivalului PLAI se pot bucura până în 9 martie de abonamente la preţ redus.
Abonamentele pre-sale ale ediţiei din 2016 se pot achiziţiona începând cu data de 8 ianuarie 2016 pâna pe 9 martie 2016 la preţul de 50 de lei. Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim şi în reţeaua de distribuţie formată din magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi la librăriile Cărtureşti.
Detalii: www.plai.ro, www.facebook.com/PLAIFestival, www.twitter.com/PLAIFestival
PLAI, foarte pe scurt:
– cel mai mare festival de “world music” din Europa organizat 100% de voluntari.
– primul festival din România ajuns in finala European Festival Awards. Festival finalist în 2012, 2014 și 2015 la categoria Best Small European Festival.
– câstigător al Premiului Charlemagne pentru tineri europeni 2008 (cel mai bun proiect multicultural din România; premiu înmanat de către Hans-Gert Pottering şi Angela Merkel)
– câstigător al premiului I al Galei Societăţii Civile 2009 la secţiunea Artă şi Cultură.
3 zile de festival
9 concerte de world music, jazz şi fusion
45 de parteneri culturali ce oferă peste 200 de activităţi
100% voluntariat

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top