Teatru

Au început înscrierile la „Bucharest Fringe” – Maratonul Teatrului Independent

Cea de-a patra ediție a „Bucharest Fringe” – Maratonul Teatrului Independent se va desfășura între 29 septembrie și 5 octombrie, spectacolele urmând să fie găzduite de cele mai importante spații independente și alternative din București.

bucharest-fringe-2014

Festivalul își propune să promoveze mișcarea teatrală independentă, cu precădere producțiile neconventionale, precum și spatiile de joc independente.
Cu acest prilej, Asociatia „TEATRUL.RO” anunță începerea perioadei de înscriere la „Bucharest Fringe”- Maratonul Teatrului Independent. Se pot înscrie producții independente realizate în România, care au avut sau vor avea premiera în perioada 01 August 2013 – 12 Septembrie 2014. Înscrierea se face prin completarea Formularului de înscriere disponibil pe site-ul www.teatrul.ro.
Formularul completat va fi trimis pe adresa de e-mail contact@teatrul.ro. În vederea selecției, spectacolul va fi vizionat de către Juriul de Selecție. Se acceptă, în cazul în care vizionarea spectacolului nu este posibila, înscrierea și în baza unei înregistrari video complete a spectacolului. Informațiile despre înscriere și criteriile de selecție se găsesc pe www.teatrul.ro și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/MaratonulTeatruluiIndependent.BucharestFringe.
Termenul-limită pentru înscrierea producțiilor este 14 Septembrie 2014, orele 24.00.
Festivalul este finanțat de UNITER și ARCUB – prin Proiectul „BUCUREȘTI 555”.
Juriul de Premiere va acorda 7 premii pentru cele mai originale realizări artistice.
Cele trei editii organizate pana acum au dovedit, pe de o parte, apetenta publicului pentru teatrul independent, iar pe de alta, nevoia spatiului independent de sustinere si de facilitare a interactiunii cu publicul. „Bucharest Fringe”- Maratonul Teatrului Independent vine in intampinarea cerintelor publicului si ale artistilor independenti, incurajeaza experimentul artistic prin reprezentarea unor productii relevante pentru lumea actuala prin tematica si prin mijloacele de expresie utilizate.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top