Muzica

Au inceput inscrierile pentru editia a VII-a a Festivalului National de Arte pentru Liceeni Florian Pittis, 2014

Consiliul Elevilor al Colegiului National Gheorghe Lazar din Bucuresti si Trupa de teatru AS in parteneriat cu Teatrul Lucia Sturdza Bulandra au deosebita placere sa va invite la cea de-a VII-a editie a Festivalului National de Arte pentru Liceeni Florian Pittis, un concurs de teatru si muzica dedicat liceenilor, in memoria lazaristului Florian Pittis.

festivalul-national-de-arte-pentru-liceeni-florian-pittisFestivalul naţional de arte pentru liceeni „Florian Pittiş” se va desfăşura în luna mai 2014 la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” din Bucureşti.
Festivalul este organizat în două secţiuni şi are o durată de 3 zile :

  • Secţiunea I – muzică;
  • Secţiunea a II-a – teatru;
  • Gala şi festivitatea de premiere.

Înscrierile la acest festival se fac pe baza următoarelor documente:

  1. – O înregistrare Avi/ Dvd (secţiunea teatru / muzică ), Audio (secţiunea  muzică);
  2. – Un C.V al trupei , care trebuie să conţină: lista cu distribuţia în ordinea intrării în scenă / membrii trupei (elevi şi coordonatori); Scurt istoric al trupei (participări la concursuri, rezultate obţinute etc.).; date de contact.
  3. – Copii xerox după prima pagină a carnetului de elev vizat pe anul şcolar 2013-2014 pentru fiecare elev participant la festival.

Aceste documente se depun / se trimit prin poştă la secretariatul Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr” (Bd. Regina Elisabeta nr. 48, sector 5), până pe data de 7 aprilie 2014.Materialele trimise vor fi analizate de către o comisie de specialitate care va selecta trupele ce îşi vor prezenta prestaţia în cadrul Festivalului naţional de arte pentru liceeni „Florian Pittiş”.
Trupa câştigătoare a Marelui Trofeu la secţiunea teatru îşi va juca spectacolul pe scena Teatrului Excelsior din Bucureşti!
Pentru consultarea regulamentului, cât şi a altor detalii vă rugăm accesaţi site-ul www.trupaas.ro

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top