Muzica

Azarath, legenda poloneza la Romanian Thrash Metal Fest 2013

Azarath, legenda poloneza death/black metal la Romanian Thrash Metal Fest 2nd Edition!
tRock – 5th Edition!
Trupa care vine sa completeze afisul Romanian Thrash Metal Fest, dar si spectrul stilistic al acestuia, nu e alta decat Azarath, trupa printre ai carei membri fondatori se numara si Inferno – mitraliera din spatele kit-ului de tobe Behemoth.
Formata in 1998, in Tczew – Polonia, Azarath are la activ 5 albume care in ciuda evidentei evolutii manifestate in timp, pot fi identificate printr-un numitor comun: furia death/black metal, aceeasi care in ultimele doua decenii s-a impus pe scena mondiala ca apanaj al trupelor poloneze de metal extrem. Avand membri comuni sau trecuti prin acte cu nume sonore, ca: Behemoth, Damnation, Cenotaph, Anima Damnata sau Christ Agony, Azarath prezinta un pedigree cu care putine alte trupe se pot lauda si care explica in mare parte efectul de stupoare pe care il reclama toti cei care au avut ocazia sa se afle in primele randuri cu ocazia asaltului nimicitor al acestei bestii in concert!
Pentru a dubla evenimentul muzical al zilei, Romanian Thrash Metal Club pregateste tRock – targul de merchandise aflat la a 5a editie si ale carui detalii de interes general vor fi facute publice o data cu programul detaliat pe ore al zilei de 12 octombrie.
Anul acesta, targul de merchandise – tRock, impartind aceeasi incinta si interval orar cu Romanian Thrash Metal Fest, este accesibil publicului doar in baza biletului de acces la festival.
Participantii la targ ( expozantii ) interesati sa participe cu stand sunt rugati sa-si afirme intentia printr-un mail la contact@rtmc.ro.
Astfel, o data cu ultimele piese adaugate, puzzle-ul de metal traditional si extrem care este Romanian Thrash Metal Fest 2013, constand in 11 trupe din 9 tari, arata astfel:
Artillery – heavy/thrash (DK)
Azarath – death/black (PL)
Nocturnal – thrash/black (GER)
Sofisticator – thrash metal (IT)
Bio-Cancer – crossover/thrash (GR)
Terrorhammer – speed/black/punk (RS)
Decease – thrash/death (RO)
Thrashless – thrash/death (EST)
Axecutor – thrash/black (BG)
Crossbone – crossover/thrash (RO)
Berserkers – thrash metal (RO)
tRock – 5th Edition
Pretul unui bilet in acest moment este de 65 lei, pret valabil pana la data de 30 septembrie, inclusiv.
Incepand din 1 octombrie si pana in ziua festulu – inclusiv, pretul unui bilet va fi de 80 lei.
Biletele pot fi achizitionate din urmatoarele locatii:
Club Fabrica – str. 11 Iunie nr. 50, Bucuresti – detalii la bar
Club Private Hell – str. Calea Grivitei nr. 91, Bucuresti – detalii la bar
Sau de la Titus Constantinescu – 0722 814 991
Dar si on line de pe iabilet.ro cat si pe www.metalhead.ro/bilete
Pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete puteti comanda atat bilete electronice, cat si bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).
Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit , in calitate de organizatori.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top