Muzica

Born From Pain si Eryn Non Dae confirmati la Rockstadt Extreme Fest 2014

Afisul festivalului Rockstadt Extreme este completat cu inca doua nume: BORN FROM PAIN (Olanda) si ERYN NON DAE (Franta) sunt cele mai recente confirmari pentru evenimentul care va avea loc in week-endul 14 – 16 August la Rasnov.
Francezii de la ERYN NON DAE vor adauga diversitatea peisajului muzical de la Rasnov, cu creativitatea, forta si estetica lor cutezatoare. Sound-ul particular, ii ajuta sa se detaseze din noul val de pe scena de metal extrem si ii transforma intr-o aparitie demna de toata atentia: prestatia lor inseamna structuri complexe si brutale integrate in turnuri intunecate, cu iz apocaliptic si perfect puse in valoare de remarcabilul nivel tehnic al instrumentistilor.

BORN FROM PAIN (Olanda) activeaza inca din 1997, fiind una din primele trupe europene ce a integrat elemente heavy intr-o abordare hardcore. Trupa isi defineste prezenta prin groove-ul brutal, riffurile rapide si apetitul pentru tranzitiile abrupte si ruperile de ritm naucitoare, punctate de efecte electro.
Rockstadt Extreme Fest, singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014. Aceasta va avea loc in perioada 14 – 16 august la Rasnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:
1 ianuarie 2014 – 13 iulie 2014: 130 lei
14 iulie – 16 august 2014: 150 lei
Categoria VIP Backstage – 250 lei – acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.
Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe:
www.Biletoo.ro , www.BLT.ro , www.MyTicket.ro , www.IaBilet.ro , www.metalhead.ro/bilete si www.Eventim.ro
Editia de anul trecut a festivalului Rockstadt Extreme s-a clasat pe prima pozitie in sectiunea Best Romanian Festival 2013, in cadrul Metalhead Awards.

rockstadt-ianuarie2014

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top