Muzica

Bucovina Rock Castle, Suceava, 23 – 25 august

Daca prima editie a Bucovina Rock Castle a stat sub avantul noutatii si sub exuberanta unei premiere, editia din 2012 isi propune sa aduca festivalul la urmatorul nivel de profesionalism.
Alaturi de formatiile prezente, ne dorim sa punem, definitiv, Suceava pe harta oraselor cu festivaluri importante de rock, din Romania. Consideram esentiala diversitatea sub-genurilor de rock, astfel incat publicul nu doar sa se bucure de trupele favorite, ci sa-si extinda orizonturile muzicale.
Totodata, suntem constienti ca Suceava este capitala Bucovinei, centrul ei cultural si spiritual, si ne simtim datori sa promovam valorile traditionale ale Bucovinei si sa incepem, cu aceasta editie, sa adaugam festivalului si o dimensiune culturala. Astfel, alaturi de muzica, vor fi prezente lansari de carte, piese de teatru, filme documentare pe subiecte sociale si de mediu, precum si stand-uri cu produse traditionale bucovinene.
Va asteptam pe 23, 24 si 25 august la Bucovina Rock Castle, in cetatea Sucevei, intr-un spatiu de legenda, sa scriem, impreuna, istoria unei veri de neuitat!
Festivalul este organizat de Consiliul Judetean Suceava, Muzeul Bucovinei si Centrul Cultural Bucovina.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top