Arte Vizuale

Bursele Photo Romania Festival 2015

Zece tineri fotografi vor beneficia de burse în cadrul ediției cu numărul 5 a Photo Romania Festival. Câștigătorii vor participa gratuit la toate workshop-urile de fotografie, precum și la cea mai mare parte a evenimentelor din cadrul festivalului. Photo Romania 2015 se va desfășura între 15 și 24 mai.

bursele-photo-romania-festival-2015

Bursele li se adresează tinerilor cu vârsta de maxim 25 de ani, care nu au o experiență semnificativă în domeniul fotografiei, însă își doresc să evolueze artistic și au potențial fotografic. Concursul e deschis pentru participanții din România, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova și Ucraina. Photo Romania Festival va acoperi costurile bursierilor legate de cazare şi masă pe durata celor 10 zile de evenimente.
Bursele susțin mobilitatea tinerilor fotografi și își doresc să contribuie la dezvoltarea abilităților artistice și tehnice ale acestora. De asemenea, prin caracterul internațional al concursului, proiectul își propune să faciliteze dialogul intercultural în domeniul fotografic.
Tot ce trebuie să facă cei interesați de obținerea unei burse să completeze formularul de aici. Scrisoarea de intenție cuprinsă în formular trebuie să ne răspundă la următoarele întrebări: De ce vrei să participi la Photo Romania Festival? și Cum crezi că vei putea multiplica experiența de aici în comunitatea ta?
Aplicațiile sunt deschise până la data de 1 mai, iar câștigătorii vor fi stabiliți de un juriu format din organizatorii Photo Romania Festival și reprezentanți ai partenerilor noștri.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top