Muzica

Camping generos si corturi de inchiriat la Rockstadt Extreme Fest 2014

Cei care vor ajunge la Râşnov, în perioada 13 – 16 august, pentru a urmări Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziţie o generoasă zonă de campare, dotată cu toate utilităţile necesare pentru un sejur confortabil. Campingul se va afla în vecinătatea perimetrului în care se va desfăşura festivalul, iar accesul va fi gratuit, în baza unui abonament valid.

REF_2014Cei care nu deţin un cort personal, vor avea posibilitatea să primească în custodie un cort, la faţa locului. Costul acestui serviciu va fi anunţat în curând, pe www.rockstadtextremefest.ro, secţiunea “cazare”. În incinta campingului va funcţiona un punct de asistenţă tehnică, la care se vor găsi şi uneltele necesare montării corturilor.
După ce Rockstadt Extreme Fest a fost desemnat cel mai bun festival al anului 2013 în România, ediţia din acest oferă fanilor metalului extrem şi mai multă muzică şi distracţie aproape non stop!  Perimetrul festivalului va include 2 scene, pe care vor evolua pe parcursul a patru zile, 45 de trupe. Printrele numele care vor urca pe scena mare se numără: BEHEMOTH (Polonia) , OBITUARY (SUA), SODOM (Germania), KATATONIA (Suedia), ROTTING CHRIST (Grecia), DORDEDUH (RO). Pentru mai multe detalii şi update-uri constante vizitaţi:
http://www.rockstadtextremefest.ro şi https://www.facebook.com/rockstadtextremefest
În prezent, abonamentul pentru cele 4 zile de Rockstadt Extreme Fest costă 150 lei, preţ ce va fi menţinut şi pe durata festivalului, programat în perioada 13 – 16 august la Râşnov. 
Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se găsesc in Librăria Eminescu, la librăria Cărtureşti, în oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Bilete.ro, BLT.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.
Biletele VIP pentru Rockstadt Extreme Fest sunt deja epuizate.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top