Film

Caravana Astra Film aduce documentare in Iasi si Timisoara intre 4 și 9 martie

După Bucureşti şi Cluj Napoca, Caravana AstraFilm îşi continuă călătoria la Iaşi şi Timişoara. În săptămâna 4-9 martie,  pasionaţii de filmdocumentar din Banat şi Moldova sunt aşteptaţi la o “cură” de film documentar.
Producţii româneşti şi internaţionale, distinse cu premii şi aprecieri la ultima ediţie Astra Film Festival, vor fi proiectate în cadrul ambianţei relaxate de la Cărtureşti Iaşi şi Cărtureşti Timişoara. Programul complet se găşeşte pe www.astrafilm.ro.
Programul cuprinde 14 filme de excepţie cu cele mai variate tematici: de la idealul iubirii, la lumea haotică a metroului parizian sau viaţa claustrofobă a gangsterilor din Africa de Sud. Subiecte contemporane legate de mediul înconjurător, emigrarea ilegală pentru muncă sau tranziţia socială şi economică se regăsesc de asemenea în selecţia caravanei. Nu lipsesc nici documentarele amuzante, autentice sau cele profund umane.
Caravana Astra Film continuă să străbată ţara cu bucuria de a oferi cinefiliilor o selecţie de filme din programul celei mai recente ediţii a festivalului internaţional de film documentar ASTRA FILM SIBIU, filme care au stârnit emoţii şi dezbateri însufleţite toamna trecută. În săptămânile următoare, Caravana ASTRA FILM îşi continuă călătoria şi în alte oraşe.
Pentru pasionaţii de documentar din Sibiu CINEMATECA ASTRA FILM continuă să fie deschisă în fiecare joi. În 7 martie este programat filmul german Jucătoarele de şah de Stephan Hilpert, un documentar despre a pierde şi a câştiga într-un sport în care jucătorii luptă cu cea mai ascuţită dintre arme: mintea.
Caravana ASTRA FILM a fost iniţiată în 1998. Debutul a fost făcut printr-un experiment de restituţie culturală într-un sat de păstori, primul eveniment de acest fel în România. Caravana ASTRA FILM aduce filmul la spectatori şi oferă cinefililor acces la producţii de marcă ale cinemaului de non-ficţiune din toată lumea. Caravana ASTRA FILM a călătorit în multe locuri din ţară şi din străinătate.

afis-AFF_OnTour_TimIasi_curbe_Face-1

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top