Special

Cinemateca Astra Film se redeschide cu o “Romanta Lucida”

Clinical RomanceFilmele cele mai aplaudate la recent încheiatul Astra Film Festival se pot (re)vedea la Cinemateca ASTRA FILM, care revine din 14 noiembrie cu proiecţii săptămânale, în fiecare joi de la ora 19, la Astra Film Cinema.
Joi, 14 noiembrie, ora 19, Cinemateca ASTRA FILM vă invită la filmul Clinical romance (Romanţă lucidă), de Elke Margarete Lehrenkrauss, producţie germană ce s-a bucurat de premiera absolută în cadrul ASTRA FILM FESTIVAL 2013, ediţie aniversară de 20 de ani. Acest film nu numai că a putut fi văzut pentru prima oară la Sibiu la AFF, dar el se numără şi printre câştigători. Premiul Astra Film pentru cel mai bun documentar din competiţia Student a fost acordat acestui film, ce a impresionat prin expresia şi stilul său.
Un film care pătrunde foarte adânc în intimitatea a doi oameni care încearcă să reia o relaţie după 10 ani de separare. El este cel legat de trecut, colecţionează lucruri, dar şi amintiri, ea priveşte spre viitor. “Te iubesc” au fost ultimele cuvinte pe care ea i le-a spus cu 10 ani în urmă, înainte să îl părăsească. Mai poate fi reaprinsă flacăra unei iubiri după o ruptură atât de puternică? Un film despre singurătate şi schimbări iremediabile.
Proiecția are loc la Astra Film Cinema, în Piaţa Mică, nr. 11.
Biletele se pun în vânzare cu 30 min. înaintea spectacolului.
Informații la tel. 0751.166.516
Cinemateca ASTRA FILM a fost iniţiată în 2007. A făcut parte din programul „Sibiu Capitală Culturală Europeană” cu titlul „365 ferestre spre lume”, fiind singurul proiect cultural cu desfăşurare zilnică pe parcursul întregului an. De atunci, mii de pasionaţi ai filmului documentar au avut şansa de a se întâlni cu producţii valoroase din întreaga lume la Cinemateca ASTRA FILM.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top