Muzica

Concert Enslaved si Spineshank la Rock The City 2013

Trupele Enslaved si Spineshank vor canta la festivalul Rock the City 2013, care se va desfasura pe 27 si 28 iulie, la complexul Romexpo din Bucuresti, informeaza organizatorii, D&D East Entertainment.
Enslaved si Spineshank se alatura formatiilor anuntate anterior Rammstein, Bullet for My Valentine si Trivium au anuntat organizatorii pe pagina lor de Facebook.

enslaved

Enslaved este o trupa de extreme metal – asa cum o caracterizeaza membrii sai – care s-a infiintat in Sveio, Norvegia, in 1991. Numele formatiei a fost inspirat de un demo al grupului Immortal, „Enslaved in Rot”. Dupa mai multe modificari de componenta, in prezent, trupa Enslaved este formata din Grutle Kjellson – voce, bas, Ivar Bjørnson – chitara, backing vocals, clape, Arve „Ice Dale” Isdal – chitara, Cato Bekkevold – tobe, Herbrand Larsen – voce, clape, sintetizatoare. Formatia a lansat pana in prezent 12 albume de studio, cel mai recent in 2012 – „RIITIIR”.

Spineshank

Spineshank este o trupa de nu metal americana, nominalizata la premiile Grammy, care a vandut pana in prezent peste 540.000 a albume si a lansat patru albume de studio, cel mai recent in 2012, „Anger Denial Acceptance”. Cel de-al treilea album al formatiei, „Self-Destructive Pattern”, lansat in septembrie 2003, a inclus single-ul „Smothered”, care a fost nominalizat la Grammy la categoria „Best Metal Performance” (2004). Dupa modificari de componenta, in prezent, trupa este formata din Jonny Santos – voce, Mike Sarkisyan – chitara, pian, Robert Garcia – bas, background vocals, Tom Decker – tobe.
Organizatorii festivalului Rock the City 2013 au pus in vanzare doar abonamente valabile pentru cele doua zile ale evenimentului, iar preturile acestora variaza de la 479,25 lei la 143,78 lei. Abonamentele sunt distribuite prin reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro.
Festivalul este organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top