Muzica

Concert Oquestrada la PLAI festival

“Un alt mod de a crea muzică. Cu exuberanţa de a părăsi sala de concerte cu o valiză plină de vise şi cu muzică în inimă. Cu elanul de a picta în culori vesele zestrea şi de a face oamenii să o iubească. Aduc pe scenă o lumină nouă, întâmpină cu bucurie schimbarea şi o îmbină cu trecutul. Sunt plini de entuziasm şi energie. Ştiu ce înseamnă să fii liber şi spontan şi le place să danseze cu ochii închişi. Ne bucurăm să prezentăm o nouă trupă care va concerta anul acesta pe scena festivalului: Oquestrada

Oquestrada înseamnă un melanj ce începe cu fado-ul melancolic al Portugaliei, încluzând funana, muzica tradiţională arhipelagului Capul Verde, continuând cu sonorităţi specifice sound-ului jamaican ska şi sfârşind cu tipicele ritmuri africane. Născută din viziunea a doi show-mani, Marta Miranda şi Pablo, micuţa orchestră a pornit într-o lungă călătorie. De 10 ani ei aduc orchestra pe stradă, la dispoziţia publicului tot mai numeros şi mai divers. Constanţa cu care se menţin în topurile de gen, înca din 2009, de la lansarea albumului “TascaBeat – The Portuguese Dream” şi concertele din diverse părţi ale lumii vorbesc despre prestigiul de care se bucura inconfundabila trupă. Descrisă ca “unul dintre cele mai originale proiecte oferite de Portugalia în ultimul timp”(Le Mond) şi” o aventură muzicală exuberantă” (Telerama), prezenţa Oquestradei pe scena PLAI va fi cu siguranţă o experienţă de neuitat.
Vă aşteptăm cu drag la concertul Oquestrada în data de 14 Septembrie 2012, în deschiderea concertului Patrice & The Supowers.

Discografie Oquestrada:
2009 – Tasca Beat – O Sonho Português (“The Portuguese Dream”)
Resurse WEB: 
http://www.oquestrada.com/
http://www.facebook.com/OqueStrada
http://www.myspace.com/oquestrada
Video clip-uri:

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top