Special

Concert Patricia Kaas – “Kaas Chante Piaf” in cadrul Festivalului International al Educatiei

Primul concert al Patriciei Kaas din turneul “Kaas Chante Piaf” în România va fi susţinut la Iaşi, în cadrul Festivalului Internaţional al Educaţiei. Evenimentul se va desfăşura în aer liber, pe 19 iunie 2013, în intervalul orar 20.30 – 22.10, in Piata Palatului Culturii.
Concertul face parte din turneul de promovare al albumului “Kaas Chante Piaf”, care până la finalului anului 2013 se va derula în peste 45 de ţări din întreaga lume. Albumul muzical “Kaas Chante Piaf” a fost lansat pe 5 noiembrie 2012, pentru a comemora 50 de ani de la moartea cunoscutei artiste Edith Piaf şi reuneşte o colecţie de 21 de melodii din repertoriul lui Edith Piaf, reorchestrate de Abel Korzeniowski, unul dintre cei mai cunoscuţi compozitori de muzică de film, nominalizat la Globul de Aur.
Albumul s-a vândut în peste 16 milioane de exemplare în 47 de ţări, iar până în prezent, spectacolul “Kaas Chante Piaf”a fost prezentat pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii, printre care se numără Royal Albert Hall din Londra sau Carnegie Hall din New York. Aşa cum susţine cântăreaţa Patricia Kaas, spectacolul reprezintă omagiul său adus unui talent de neegalat şi unui artist desăvârşit: „Sper ca acest proiect să fascineze publicul la fel de mult cum am fost eu fascinată de Edith Piaf.”, precizează artista.
Ultimul concert al cântăreţei în România a avut loc în anul 2009, la Bucureşti, într-un spectacol intitulat “Kabaret”. Anul acesta, artista va ajunge pentru prima oară la Iaşi şi va oferi fanilor săi un spectacol extraordinar în cadrul Festivalului Internaţional al Educaţiei, urmând apoi să susţină concertul şi la Bucureşti.

afis-Kaas_2-fie2013

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top