Special

Conferinta Regionala IFEA (International Festivals and Events Association) la Bucuresti, 18 – 21 septembrie

Conferinta Regionala IFEA Europe, organizata de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, in perioada 18 – 21 septembrie 2014, reprezinta o oportunitate pentru organizatorii de evenimente de a participa la o serie de discutii si seminarii interesante, sustinute de specialisti in domeniu, asigurand un schimb de bune practici intre acestia.

IFEA-Logo

Temele abordate in cadrul acestei Conferinte Regionale constituie subiecte de interes pentru cei ce activeaza in zona culturala si nu numai: sponsorizarea proiectelor culturale, Capitala Culturala Europeana, importanta networking-ului, parteneriate cu institutele culturale si proiecte de succes, atat locale, cat si internationale.
Expertiza invitatilor, cu siguranta, va seta directii noi sau va consolida know-how-ul necesar organizatorilor de evenimente si festivaluri. Printre vorbitori se numara:
Allan Xenius Grige 
Consultant, lector la Copenhaga Business School si Presedintele IFEA Europa
Master Class – 18 septembrie 2014, Sala ARCUB
Colm Croffy 
Director Executiv al Asociatiei Irlandeze de Festivaluri si Evenimente
Master Class – 18 septembrie 2014, Sala ARCUB
Trevor Davies
Presedintele Teatrului International din Copenhaga si coordonatorul proiectelor Capitala Culturala Europeana: Copenhaga (1996) si Aarhus (2017)
Capitala Culturala Europeana – 19 septembrie 2014, Hanul Gabroveni
Networking – 20 septembrie 2014, Hanul Gabroveni
William Culver – Dodds 
Vicepresedinte al IFEA, lector in Management Cultural la Universitatea din Sheffield si cercetator la Universitatea Nationala din Taipei, Taiwan, precum si fost Director Executiv al Harrogate Festivals
Proiecte de succes – 20 septembrie 2014, Hanul Gabroveni
Aura Corbeanu 
Vicepresedinte executiv al UNITER-Uniunea Teatrala din Romania, Profesor Universitar Doctor la Universitatea de Arte din Targu Mures, membru al Comisiei Nationale UNESCO, membru in Consiliul de Conducere al Institutului Cultural Roman si coordonator national al Retelei Europene „Pepiniere europene pentru tineri artisti”
Master Class – 18 septembrie 2014, Sala ARCUB
Proiecte de succes – 20 septembrie 2014, Hanul Gabroveni
Oltea Serban-Parau 
Muzicolog si critic muzical, doctor in muzicologie, director al Centrului Cultural Media Radio Romania si director artistic al Orchestrelor si Corurilor Radio
Proiecte de succes – 20 septembrie 2014, Hanul Gabroveni
Inscrieri
Informatii referitoare la inregistrare puteti afla contactandu-ne la adresa delia.tesileanu@arcub.ro sau la numarul de telefon 0755.060.584 (persoana de contact: Delia Tesileanu).
Inscrierea la Conferinta Regionala IFEA se poate face in perioada 22 august – 18 septembrie 2014, utilizand aceasta platforma.
Despre Conferinta Regionala IFEA
PROGRAM Conferinta Regionala IFEA
ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti cultiva identitatea culturala a Capitalei din 1996. De la teatru si muzica, pana la arhitectura, pictura si carte, ARCUB reprezinta arta si cultura Bucurestiului, colaborand cu organizatii si institutii de profil si sprijinind totodata proiecte initiate in parteneriat.
ARCUB este organizatorul Festivalului International de Teatru de Strada – B-FIT in the Street!, al singurului festival international de jazz din Capitala, Bucharest Jazz Festival, si al festivalului de muzica clasica, Bucharest Music Film Festival.
In fiecare an, ARCUB se implica in peste 150 de evenimente culturale, al caror public depaseste 2 milioane de participanti.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top