Special

Cum s-a mutat distracția în online între 1 – 7 iunie la Săptămâna de joacă pentru părinți și copii

Cele 17 workshopuri online cu conținut pentru cei mari și mici au adunat peste 13.000 de vizualizări

Povești cu pisici cu Anca și Ema de la Blog în Tandem

Festivalul online Săptămâna de joacă pentru părinți și copii, care s-a derulat pe pagina de Facebook a hotelului Melodia din Venus a adus la un loc 17 sesiuni live cu demonstrații de magie, spectacole de teatru, ateliere de gătit, programare, muzică și percuție, modelaj și origami pentru copii și workshop-uri de dezvoltare a creativității, tehnici aplicate de relaxare, organizare și conectare prin joacă pentru părinți. Cele 19 ore de conținut educativ au adunat peste 13.000 de vizualizări pe durata întregii săptămâni.

Atelier de muzică cu Șezătoarea Muzicală

Dintre activitățile din program se numără: piesa de teatru pentru copii Ema și Eric. Când mă fac mare – trupa de teatru Sufletos, atelierul de gătit cu Mini Zucchini, spectacolul Teo Magic Show cu actorul Costin Teodorescu, atelierele de muzică cu Șezătoarea Muzicală, de modelaj cu Clayplay și de origami cu Playouth, demonstrațiile de bricolaj cu eematico și workshopurile de metode aplicate de relaxare cu Cristina Ursu de la The Betterist, de organizare a camerei copilului cu Mădălina Preda de la Simplu e mai bun și de conectare cu copiii prin joacă cu Nora Neghină, psihoterapeut.

Teo Magic Show

Sesiunile rămân disponibile pe pagină și pot fi vizionate oricând, gratuit, aici: https://www.facebook.com/pg/HotelMelodia/videos/.

Încă de la începutul anului, evenimentul își propusese să sărbătorească ziua copilului pentru o întreagă săptămână cu de activități pentru toată familia, distracție și relaxare la malul mării. În urma restricțiilor impuse de starea de urgență, Săptămâna de joacă pentru părinți și copii în varianta sa offline a fost reprogramat pentru 2021.

Când mă fac mare cu trupa de teatru Sufletos

Parteneri media: Catavencii, acasa.ro, SuntParinte.ro, GOKID.ro, MuJeR.ro, Blog în Tandem, kreatoria.ro, IQool, InOras.ro, FEEDER.ro, Fashion8.ro, Recreativo, România Pozitivă.

Situat la granița stațiunii Venus cu stațiunea Cap Aurora, resortul Melodia a readus în atenție un hotel istoric, construit în 1972 care, în urma unui amplu proces de modernizare, își propune să le arate turiștilor partea liniștită a litoralui românesc.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top