Teatru

Din 9 martie se pun în vânzare biletele pentru Festivalul Internaţional de Teatru Reflex3

Festivalul Internaţional de Teatru Reflex3 se va desfăşura între 18-31 martie iar Programul său cuprinde oferte teatrale şi muzicale din România, Ungaria, Serbia, Polonia, Lituania, Austria şi Germania. Date despre întregul Program al Reflexului3 şi alte informaţii, inclusiv despre procurarea biletelor, pot fi obţinute prin accesarea paginii www.reflexfest.ro.

Reflex3 se va deschide Miercuri, 18 martie, ora 20, cu un concert extraordinar radio.string.quartet.vienna. Punctul central al Reflexului3 îl reprezintă producţiile unor prestigioase teatre din ţară şi străinătate: Teatrul Naţional din Novi Sad, Serbia, cu Pescăruşul; Teatrul Dada von Bzdülöw din Gdansk, Polonia, cu Invisible Duets; Teatrul din Novi Sad cu Opera Ultima; Teatrul German şi cel Maghiar din Timişoara, cu Moliendo café; Compania Pintér Béla din Budapesta, cu Secretele noastre, Teatrul Odeon din Bucureşti, cu spectacolul Contra democraţiei, Teatrul Naţional din Budapesta şi Teatrul Cetate din Gyula, cu Visul unei nopţi de vară, Teatrul Municipal din Vilnius, Lituania, cu Miranda.
Această ofertă de spectacole invitate este completată, ca şi la ediţiile precedente ale Reflexului, cu spectacole din Sf. Gheorghe : Teatrul Tamási Áron, cu Hamlet, M Studio, cu spectacolul de teatru-dans Kampf, Ansamblul de Dansuri Háromszék, care împlineşte 25 de ani de la înfiinţare, cu spectacolul Lăutarii, Teatrul de Păpuşi Cimborák, cu două producţii, Cu cine seamănă acest copil şi Din vers în vers se păstoreşte turma, Teatrul Independent Osonó şi L’Fabrika Theater Kenitra (Maroc), cu coproducţia internaţională mask@face.now.
Spectacolele studio vor avea mai multe reprezentaţii, pentru a răspunde curiozităţii unui număr mai mare de spectatori.
Preţurile biletelor sunt între 20-40 lei.
Intrarea este liberă la Expoziţia din Spaţiul Magma, la proiecţiile de film din cadrul Centenarului Tadeusz Kantor, şi la coproducţia Trupei Osonó-L’Fabrika Theater Kenitra.
Conform tradiţiei, şi la Reflex3 vor fi abonamente Mecena, pentru cei care doresc să contribuie la susţinerea financiară a acestui valoros proiect comunitar, persoana de contact Krisztina Szabó, telefon: 0726 083 338.
Biletele cu reducere pot fi solicitate la Secretariatul Teatrului, persoana de contact: Ágnes ERDÉLY, adresa mail: titkarsag@tamasitheatre.ro. Solicitările de bilete cu reducere vor fi înregistrate şi solicitanţii vor fi contactaţi după 9 martie.Biletele cu reducere sunt rezervate pentru oameni de teatru şi pot fi cumpărate după ce solicitările au fost aprobate de Directorul Festivalului Reflex3.
Biletele se pot cumpăra începând din 9 martie, de la Biroul de Evenimente Culturale, de luni până vineri, între orele 10-17. Precizăm că nu se pot face rezervări prin telefon. Se pot achiziţiona bilete şi online, prin www.biletmaster.ro.
Tabelul cu preţul biletelor se poate descărca de pe http://reflexfest.ro/ro/presa/

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top