Muzica

Două trupe legendare vin la festivalul I AM THE ROCKER!

Phoenix Entertainment are plăcerea de a anunţa încă două trupe legendare care vor urca pe scena de la Romexpo în cadrul celui mai aşteptat festival al verii: I Am The Rocker.

I-am-the-rocker-festival-poster-new-bands

Astfel, BLACK STAR RIDERS (The New Thin Lizzy) şi CARCASS se vor întâlni pentru prima dată cu fanii muzicii rock, iar alături de Dream Theater, Kamelot, Skindred, Myrath şi Arkona vor forma un line-up demn de marile festivaluri din afară. În plus, celebrul toboşar Mike Terrana se întoarce în România pentru a contribui la atmosfera incediară prin show-ul sau energic de rock’n’roll. Rock-ul românesc va şi el bine reprezentat de “ambasadorii” Celelalte Cuvinte, Dirty Shirt, White Walls, Goodbye to Gravity şi Breathelast.
Black Star Riders sau the New Thin Lizzy sunt o legendă vie a rock-ului, o formaţie ce înglobează un sound şi o atitudine care au inspirat generaţii întregi de trupe. De exemplu, Metallica a ţinut să îi aducă un tribut prin cover-ul realizat la piesă “Whiskey în the Jar” a cărei varianta originală aparţine Thin Lizzy. Rockerii români vor putea trăi momente live extraordinare printre care şi interpretarea unor piese care au schimbat traiectoria muzicii rock precum “Jailbreak” sau “The Boys are Back în Town”. În afară repertoriului clasic marca Thin Lizzy, Black Star Riders va interpreta şi piese de pe cele două albume lansate până acum, “All Hell Breaks Loose” (2013) şi“Killer Instinct” (2015).
CARCASS este trupa vizionară şi inovativă, fiind pioneră a genului grindcore şi melodic death metal. Fondată în 1985, Carcass a experimentat în permanentă noi mixuri de rock şi metal, ceea ce a condus practic la formarea unor noi subgenuri muzicale. Deşi au întrerupt activitatea în 1995, trupa a reluat-o în 2007, iar în 2013 au lansat un nou material, “Surgical Steel”, care a primit numeroase laude din partea publicului şi criticilor de muzică.
TERRANA BAND ne va oferi o porţie de rock’n’roll din anii ’60 – ’70, o perioada care l-a inspirat pe Mike în traseul muzical pe care avea să îl urmeze. Aşadar, pe lângă piesele sale proprii, Terrana band va oferi şi un tur istoric al pietrelor de hotar din muzică rock, interpretând din repertoriul unor trupe precum Led Zeppelin sau Black Sabbath.
I AM THE ROCKER se anunţă a fi cel mai interesant festival al verii, cu un line-up diversificat menit să aducă împreună rockerii, indiferent de subgenurile preferate. În plus, activităţile plănuite care vor fi anunţate săptămâna viitoare vor transformă weekendul de 4-5 iulie într-o experienţă de neuitat. De asemenea, să ne reamintim că I AM THE ROCKER este primul festival din România în care apă plata va fi gratuită.
Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro, la preţul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului la cel de 250 de lei.
Phoenix Entertainment este unul dintre cei mai activi promoteri din România, având în palmares sute de mii de spectatori primiţi la zecile de concerte organizate: Slash, Metal All Stars, Jack White, Hugh Laurie, In Flames, Tarja Turunen, Dream Theater şi mulţi alţii. Pentru mai multe detalii despre agenda concertistică, dar şi pentru a află primul noutăţile oferite de Phoenix Entertainment, accesaţi www.phoenixentertainment.ro sauwww.facebook.com/phoenixentertainment

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top