Muzica

Durusa SummerHills, 22-25 august

Între 22-25 august suntem din nou în Durușa, un sat aflat la 30 km spre sud de Baia Mare, să ascultăm cea mai bună recoltă muzicală a anului, condimentată cu efecte vizuale de seară; să dibuim teatrul umbrelor prin dans contemporan; să mânuim arcuri, zmee, noduri și să ne jucăm. Road Runner Society se ocupă de încă o ediție a Durușa SummerHills, evenimentul care te aduce în Maramureș, să petreci 4 zile în natură, ca acasă.
Durușa SummerHills prin specificul său promovează un stil de viață atitudinal, în care elementele MUZICĂ, DANS, EXPRESIE CREATIVĂ și MEDIU NATURAL se regăsesc în perfect ECHILIBRU.
Punem mare valoare pe sunet și pe armonia lui. Din acest motiv ne-am preocupat de selectarea atentă a artiștilor a căror muzică se integrează perfect și oferă contur festivalului. Vom petrece în ritm de jazzsoulfunkdeep housetropical disco șiinfuzii electro. Când peisajul nu oferă spectacol vizual, avem unul pregătit de omul-artist pentru fiecare seară. Se încadrează în line-up: Khidja, K-lu, Dan Basu, The Joint Ventures, Danaga, Christu, Ilie, Electroclown, Fanas, Charlie Boy The Rabbit King, Missile, Indjestione, Dannilov, Homeboy LDJ, Input Selector, Seeme, Pavlov, Hijack, Robert Erdos, Petra și Michael Acker, Poetrip, The Kryptonite Sparks și alții.
Integrăm componenta artistică și creativitatea în euforia festivalului. Pe parcursul evenimentului vor avea loc o serie deproiecții de film scurt, marca ShortsUpteatrudans contemporanvernisaj de fotografie și altele. Se vor desfășura ateliere de Land Art și arhitectură, în care vom construi un observator din lemn și câteva spații de relaxare, percuție și capoeiralive graffiti. Vom confecționa aparate foto din materiale “nefolositoare”, arcurizmee și noduri. Spațiul de joacă stă la dispoziția participanților, cu un joc de maroco dimensionat uman, joc de csocsoslacklinefrisbeehacky sackvoleibadminton șioină.
Vă așteptăm la Durușa, să fiți parte din povestea dealurilor însorite!
Ne întâlnim după colț, pe www.summerhills.ro, unde vă ținem la curent cu informații despre bilete, acces, camping și update-uri despre festival! Dacă tot sunteți aici, mai aveți un pas până la evenimentul de pe Facebook!

afis_DurusaSummerHills2013

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top