Muzica

Electric Castle 2014

Electric-Castle-2014Peste o suta de artisti vor concerta la cea de-a doua editie a Festivalului Electric Castle de al Castelul Banffy din Bontida, judetul Cluj. Dupa ce prima editie s-a bucurat de succes in randul publicului iubitor de muzica electronica si nu numai, organizatorii anunta ca cea de-a doua editie se va desfasura in perioada 19-22 iunie si se va extinde cu o scena noua.
Foreign Beggars, Dub Pistols, Oliver Koletzki si Wilkinson sunt primele nume anuntate pentru editia de anul viitor.
ÔÇ×Am fost ├«ncuraja╚Ťi de reac╚Ťiile extraordinare venite dup─â prima edi╚Ťie, a╚Öa c─â ├«ncerc─âm s─â ridic─âm standardul ╚Öi mai mult vara viitoare. Cre╚Ötem num─ârul de arti╚Öti la peste o sut─â, extindem perioada cu ├«nc─â o zi ╚Öi vom avea o scen─â ├«n plus, exclusiv pentru dub-reggae. Al─âturi de cei de la Transylvania Trust, care gestioneaz─â lucr─ârile de renovare a Castelului Banffy, ne dorim s─â punem c├ót mai mult ├«n valoare acest adev─ârat Versailles al TransilvanieiÔÇŁ, a declarat Teodor Negrea, reprezentantul Boiler Events, organizatorul festivalului.
Prima edi╚Ťie a festivalului, desf─â╚Öurat─â timp de trei zile ├«n luna iunie a acestui an, a adus 92 de arti╚Öti, printre care Morcheeba, Telepopmusik, Stanton Warriors, Feed Me ╚Öi Dope D.O.D, precum ╚Öi o serie de trupe rom├óne╚Öti. S-au ├«nregistrat 32.000 de participan╚Ťi, iar peste 4.000 de persoane au ocupat zona amenajat─â pentru campare. Echipa de organizare a inclus 600 de persoane, dintre care 370 de voluntari, iar site-ul electriccastle.ro a ├«nregistrat ├«n cele trei zile de festival un trafic zilnic de aproximativ 10.000 de vizitatori unici, marea majoritate din Rom├ónia. Galerii foto de la prima editie gasiti aici, aici, aici, aici si aici.
├Än urma reu╚Öitei edi╚Ťiei inaugurale, Festivalul Electric Castle concureaz─â la European Festival Awards 2013, cea mai important─â competi╚Ťie european─â de gen, la dou─â sec╚Ťiuni: ÔÇ×Cel mai bun festival de m─ârime medieÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×Cel mai bun festival nouÔÇŁ. Electric Castle poate fi votat aici: http://euvoting.festivalawards.com/ p├ón─â ├«n 1 noiembrie.
Abonamentele promo╚Ťionale pentru edi╚Ťia 2014 au fost puse ├«n v├ónzare din 24 octombrie, la pre╚Ťul de 135 de lei pentru toate cele patru zile de festival. Pre╚Ťul este valabil pentru toate abonamentele achizi╚Ťionate p├ón─â ├«n 20 decembrie. Taxa de campare va fi de 30 de lei. Abonamentele pot fi cump─ârate de pe eventim.ro, din re╚Ťeaua Eventim, de la partenerii oficiali ai festivalului ╚Öi cu ajutorul aplica╚Ťiei mobile Electric Castle (iOS si Android).

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top