Muzica

Electric Castle Festival, 21 – 23 iunie

Castel-Tranquille

ELECTRIC CASTLE FESTIVAL organizat de Boiler Events in perioada 21-23 iunie 2013 va avea loc la Castelul si Domeniul Bánffy din Bontida, in aproiere de Cluj-Napoca. Prima editie a festivalului clujean va debuta intr-o locatie unica si neconvetionala, avand in line-up unele din cele mai importante nume internationale si autohtone din scena electronica de DJ si live acts.
PENDULUM DJ SET feat. MC VERSE, DUB PISTOLS LIVE, A-SKILLZ vs. KRAFTY KUTS si WANKELMUT sunt primele nume anuntate de organizatori dintr-o lista de peste 30 artisti ce vor prezenti pe cele 4 scene ale festivalului – doua dintre ele in aer liber si doua acoperite.
Considerat candva Versailles-ul Transilvaniei, castelul Bánffy de la Bontida este unul dintre cele mai frumoase ansambluri de cladiri istorice din Bazinul Carpatin. Ridicat in secolul al XVI-lea, acest monument istoric vechi de sute de ani se intinde, cu tot cu cladirile anexe, pe o suprafata de 20.000 metri patrati, fiind pe rand fosta resedinta aristocratica, spital militar, scoala de soferi, C.A.P. si spital pentru copii.
Organizatorul oficial al festivalului este Boiler Events, cu sprijinul Booha College.
Boiler Events, forta artistica din spatele Boiler Club si Booha Bar, a organizat in ultimii 3 ani peste 300 de evenimente in Boiler Club, Booha Bar si locatii neconventionale.
Primul eveniment de promovare al festivalului va avea loc sambata, 2 februarie 2012, in Cluj-Napoca, la fostul Hotel Continental, transformat pentru o seara in scena pentru Daddy G (Massive Attack)/DJ set, Gojira, Silent Strike (live) si Dubase.
ELECTRIC CASTLE va fi unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica electronica din tara si va schimba felul in care suntem obisnuiti sa interactionam cu muzica.
Va fi legendar!
Organizator oficial: BOILER EVENTS, cu sprijunul Booha College.
Mai multe informatii se gasesc pe:
www.electriccastle.ro
www.facebook.com/ElectricCastle

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top