Muzica

ENTOMBED A.D. la Romanian Thrash Metal Fest, Old Grave Fest

Încă o dată Romanian Thrash Metal Club este onorat sa prezinte o trupa in premiera pentru Romania. De aceasta data este vorba despre Entombed  A.D. care vin pregatiti cu tot arsenalul din dotare pentru un show devastator in cadrul Romanian Thrash Metal Fest – 3rd edition – Old Grave Fest.

ENTOMBED-A-D-RTMF-2014Sa incercam sa explicam relevanța și influența celor de la Entombed este, probabil, la fel de prisos ca si in incercarea de a explica de ce Slayer sunt unici, de ce Lemmy este mai mare decât Dumnezeu sau ca  moartea lui Dio a fost cea mai mare pierdere din istoria de metal. O legendă este o legendă și cu asta basta. Sigur mereu va fi cineva care va tine mortis sa sublinieze ca vorbim totusi de Entombed A.D.. Ok, vom spune atunci că Entombed A.D., chiar și cu plecarea lui Hellid, ceilalți membri au fost in turneu cu trupa mai mulți ani la rand, așa că putem spune ca deja are un line-up solid.
Totusi, avand in vedere ca pana acum nu am avut placerea sa-i vedem pe Entombed A.D. in Romania, poate ca ar trebui sa ne bucure aceasta veste. Asta binenteles, daca nu esti un fan die-hard al S&M si vrei sa vezi Entombed cu Orchestra Filarmonica.
Da, știm cu toții Left Hand Path și Clandestine, și da Entmobed A.D. nu are mult de a face cu aceste două capodopere, ci mai degraba cu ceea ce au inventat ei prin ’93 si anume perioada death’n’roll.
Dar putem spune de ce vom avea parte la Bucuresti – ii vom avea pe LG Petrov & Co sa ne reaminteasca de adevaratul sunet death metal made in Stockholm, de imnurile de pe Left Hand Path si Clandestine, sau poate sa ne luxam gaturile pe hituri de pe  Wolverine Blues / Uprising sau Morningstar, albume care inca dețin cea mai bună combinație de rock’n’roll, d/beat si death metal.
Prin urmare, face-ti-va o favoare si nu ratati acest show la OLD GRAVE FEST!
Entombed A.D. sunt:
L-G Petrov – Vocals
Olle Dahlstedt – Drums
Victor Brandt – Bass
Nico Elgstrand – Guitars
Johan Jansson – Guitars
In acest moment, line-up-ul Old Grave Fest arata astfel:
Grave (Suedia), Entombed A.D. (Suedia), Manilla Road (SUA), Cancer (UK), Desaster (Germania), Root (Cehia), Bombarder (Serbia), Sodomizer (Brazilia), Bölzer (Elvetia), Deathstorm (Austria), Hellcannon (SUA), Slaughtered Priest (Grecia), Obsessör (Germania), Vehementer (Serbia), Extirpation (Italia), Necrochakal (Grecia). Alte trupe urmeaza sa fie confirmate.
Pana pe 30 septembrie inclusiv, pretul unui abonament pentru 2 zile de metal extrem si traditional marca RTMFest este doar 135 lei. Abonamentele pot fi achizitionate direct de pe siteul RTMC (http://www.rtmc.ro/tickets/), prin intermediul siteurilor  www.iabilet.ro,  www.metalhead.ro/bilete  (unde se pot comanda atat bilete in format electronic – print @ home: platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphone-ul sau tableta la intrare -, cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967, intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri). De asemenea biletele pot fi achizitionate prin www.blt.ro, precum si prin reteaua EVENTIM.
De asemenea abonamente pentru Old Grave Fest se pot achizitiona si prin intermediul Private Hell(Bucuresti, Str. Soarelui nr. 5), Club Fabrica (Bucuresti, Strada 11 Iunie Nr. 51), Titus Constantinescu(0722.814.991) si site-urile Letsrock.ro & Bestial.ro, precum si de la Hello Hotel (Bucuresti, Calea Grivitei Nr. 143).
Incepand cu 1 octombrie pretul abonamentelor va deveni 155 lei.
Romanian Thrash Metal Fest editia a 3a – Old Grave Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, sustinut integral de catre membrii acestuia.

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top