Muzica

EUROPAfest 2016 selectează voluntari ”Inspirăm oameni, creăm experințe”

EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic dă șansa tinerilor de a se implica în mod activ în pregătirea ediției 2016 și de a se alătura echipei ca voluntari. Aplicațiile sunt deschise până pe 18 martie. Mai multe detalii despre voluntariat se găsesc pe site-ul organizatorului www.jmEvents.ro

EUROPAfest voluntari_foto by_Lucian Nastase

Mesajul EUROPAfest pentru tineri:
“Dacă iubești muzica, ai timp liber, ești o persoană responsabilă și îți dorești să înveți din tainele organizării unui eveniment, EUROPAfest 2016 este locul ideal pentru tine !”
Festivalul dorește să deschidă gustul tinerei generații pentru implicare responsabilă în comunitate. Punând accent pe calitate și profesionalism, EUROPAfest oferă tinerilor oportunitatea de a descoperi atmosfera electrizantă din spatele scenei, de a-și dezvolta noi abilități și aptitudini, de a cunoaște oameni noi și de a trăi experiențe memorabile.
EUROPAfest 2016 – jazz | blues | pop | clasic
Festivalul EUROPAfest prezintă anual peste 30 de concerte de excepție cu artiști din Europa, dar și invitați speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. În fiecare an peste 300 de muzicieni evoluează pe cele mai importante scene ale Capitalei și la Sibiu, săli de concert tradiționale, dar și spații neconvenționale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi. Apreciat atât la nivel național, cât și internațional, EUROPAfest este considerat brand de țară, contribuind la construirea unei imagini pozitive a României în întreaga lume. În 2016 festivalul sărbătorește 11 ani sub Înaltul Patronaj al Casei Regale din Romania. În perioada 12 – 21 mai 2016, EUROPAfest prezintă concerte, concurs de jazz, concurs de pian, caffe festival, workshopuri, masster-classes, jam sessions.

afis_EUROPAfest2016

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top