Muzica

EUROPAfest, debut in forta la Teatrul Odeon si Loft.

europafest_2014Minute in sir de aplauze, emotii puternice, ritmuri incendiare, atmosfera electrizanta si buna dispozitie. Acestea sunt elementele pe care publicul venit in primele zile de EUROPAfest le-a experimentat. Sub sloganul „It’s all about live quality music”, editia cu numarul 20 a EUROPAfest a debutat in forta, cu sali de teatru si cluburi pline pana la refuz.
Inca de la interpretarea in maniera unica a imnului Europei, transpus pe acordurile de vioara, muzicuta, chitara, orga, pian, bass electric si tobe, instrumente ce s-au imbinat intr-un mod armonios si original, oamenii veniti la EUROPAfest au inteles valoarea, calitatea si anvergura festivalului. Rand pe rand, trupele au uimit publicul. De la nebunia adolescentina adusa de Thomas Ford si inocenta sunetelor de vioara, interpretate de Sujin Park la ritmurile de jazz ale celor de la 3 forEst Band si energia debordanta a celor de la Arnesen Blues Band, publicul a fost purtat printr-o calatorie muzicala.
Succesul rasunator a continuat si in cea de-a doua zi de festival, marea de oameni dandu-si intalnire la Club Loft. Nebunia, energia si atmosfera electrizanta, toate au inceput in momentul in care Arnesen Blues Band si Thomas Ford au realizat un fusion dand nastere la trei interpretari de exceptie. Dupa zilele pline de culoare si energie, concertul outdoor sustinut pe malul lacului Snagov si workshop-ul de blues incheiat in note de veselie si pian, este momentul sa ne luam “la revedere” de la Arnesen Blues Band si sa spunem “bun venit” Voice.
EUROPAfest aduce in fata publicului iubitor al muzicii de calitate, in perioada 13-14 mai alte momente unice. Primul dintre ele este workshop-ul “Repetitie generala” sustinut de Margareta Paslaru. Artista s-a alaturat EUROPAfest in promovarea muzicii de calitate, venind in intampinarea noii generatii de interpreti, dornici sa atinga culmile succesului. Avand ca motto “In tinerete ne straduim sa ne facem un nume. La maturitate trebuie sa folosim numele spre binele altora.”, Margareta Paslaru aduce prin workshop-ul desfasurat in cadrul festivalului, experienta scenica si intelepciunea culese in cei peste 50 de ani de cariera.
Cel de-al doilea moment este concertul emotionant al celor de la Voice / UK, un trio a capella, cu voci remarcabile si versatile ce vor crea sunete perfecte pentru minte si suflet. Delicatetea, eleganta si puritatea vocilor vor degaja acea atmosfera de calm si meditatie necesare mintii pentru a-si regasi echilibrul. Evenimente se vor desfasura la Spatiul public European / 13 mai, unde intrarea este libera, respectiv la Biserica Evanghelica (Luterana) / 14 mai, bilet 25 lei, iar studentii au intrarea libera in functie de locurile disponibile. Cei care vor sa afle mai multe informatii despre EUROPAfest, despre agenda festivalului, pot accesa site-ul oficial http://www.jmevents.ro/.
Informatii suplimentare si fotografii: 0720.31.61.62 / office@jmevents.ro / www.jmEvents.ro Facebook EUROPAfest: www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top