Carte

Festival de carte si muzica la Brasov

Prima editie a Festivalului de carte si muzica se desfasoara in perioada 19-22 iulie 2012, in Piata Sfatului din Brasov si reuneste cele mai importante edituri si case de discuri din tara si strainatate.
Participantii isi expun productiile pe Aleea Cartii amenajata in inima orasului. Pe durata evenimentului au loc lansari de carte si muzica, precum si doua spectacole dedicate folkului si muzicii traditionale romanesti.
Festivalul de carte si muzica este organizat de Asociatia „Libris Cultural” Brasov in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si Filiala Brasov a Uniunii Scriitorilor din Romania.
Festivalul este o noua manifestare culturala ce va reuni cele mai importante edituri si case de discuri din tara si strainatate, care isi vor expune productiile pe aleea Cartii amenajata in Piata sfatului.
Pe durata festivalului vor avea loc lansari de carte si muzica, culminand cu doua spectacole dedicate folkului si muzicii traditionale romanesti.
Festivalul de carte si muzica este organizat de asociatia „Libris Cultural” Brasov in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si Filiala Brasov a Uniunii scriitorilor din Romania.
Proiect cultural realizat cu sprijinul administratiei Fondului Cultural National.
La festivalul de muzica si carte vor participa editurile Ed. Cetatea de scaun, Grupul Editorial Corint, Ed. Curtea Veche, Dynasty Pro Editura si tipografie, Ed. Eikon, Ed. Girasol, Ed. Herald, Ed. Humanitas, Libris Brasov, libraria online www.libris.ro, Ed. Litera, Ed. Militara, Ed. Nemira, Okian-Longman, Ed. Pastel, Ed. Polirom si Cartea Romaneasca, Grupul Editorial Rao, Grupul Editorial saeculum I.O., Ed. teora, Ed. trei, Grupul Editorial Tritonic.
De asemenea, vor fi prezenti si distribuitori de muzica precum Byton Music, Karpaty Music, Libris Brasov, Niche Records si Personal Production.
Asadar, daca vrei sa petreci cateva momente placute si sa achizitionezi carte si muzica de calitate, aici este locul potrivit. Vei gasi si numeroase cadouri pe car el poti oferi celor dragi.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top