Teatru

Festivalul Cultural Miraje la a 6 editie

Miraje-2012

În zile de joi și vineri (23-24 mai 2013) are loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca cea de a șasea ediție a Festivalului Cultural Miraje, dedicat tinerilor cu dizabilități.
10 trupe de teatru, muzică și dans, formate din tineri cu dizabilități de la liceele de profil din țară urcă pe scena Mirajelor din Cluj alături de artiști consacrați pentru a demonstra că arta nu are limite și că orice obstacol poate fi depăsit cu ajutorul talentului, al muncii și al pasiunii.
Pe lângă tinerii artiști, pe scenă vor urca bine-cunoscuta trupă Vița de Vie, dar și copiii de la Școala de Muzică The Beat, cu un show special. Pentru spectatori Mirajele sunt o un exercițiu de schimbare a perspectivei și un prilej de a înțelege că putem cu toții mai mult decât se crede. Pentru Cluj-Napoca festivalul este deja un eveniment de tradiție, o sărbătoare cu totul specială a artei și a culturii.
Evenimentului este deschis publicului larg, joi și vineri (23-24 mai), de la 18:00 la 21:00, iar intrarea este liberă. Informații complete pe www.miraje.ro.
Festivalul Cultural Miraje este organizat de asociația Fapte, cu sprijinul Liceului pentru Deficienți de Vedere din Cluj, al Fundației Comunitare Cluj, al Clubului Lions din Cluj și al Casei de Cultură a Studenților din localitate. Ediția din 2013 a festivalului este co-finanțată de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acțiune.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top