Arte Vizuale

Festivalul de Fotografie Secvențe, 5 – 7 septembrie

Clubul de Turism și Arte “Escamonde” Ploiești, cu sprijinul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova,  organizează cea dea doua ediție a Festivalului de Fotografie Secvențe, în perioada 5 – 7 septembrie 2014.

festivalul-secvente-2014

Festivalul de Fotografie Secvențe dorește să demonstreze încă o dată forța fotografiei în societatea actuală, prin promovarea imaginilor și ideilor unor artiști români și internaționali din mediul fotografic contemporan.
Comunitățile secolului XXI sunt tema principală a acestei ediții, cu scopul de a prezenta credințele, obiceiurile și normele de viață din diferite regiuni ale lumii.
Având ca activitate principală atelierele, conferințele și expozițiile fotografice, festivalul Secvențe 2014 va include și alte momente artistice, iar la închidere o lansare de lampioane.
Accesul publicului la festival este gratuit.
Acest festival este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești, Primăriei Municipiului Câmpina și al centrelor culturale din cele două orașe: Muzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus”, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, Muzeul de Științele Naturii Prahova, Muzeul “Casă de Târgoveț din secolele XVIII – XIX” și Muzeul Memorial B. P. Hașdeu Câmpina.
Mai multe detalii găsiți pe: escamonde.ro

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top