Arte Vizuale

Festivalul International de Benzi Desenate din Sibiu

Festivalul International de Benzi Desenate din Sibiu, editia a 2-a, va avea loc in 4, 5, 6 aprilie 2014, in sala CIT al Primariei municipiului Sibiu.
Vor veni autori şi desenatori din Franta si din Romania.

festivalinternational-de-benzi-desenate-sibiuVom prezenta expoziţii din Franţa, din Belgia şi din România. Vom propune conferinţe despre benzi desenate, vânzare de cărţi şi întâlnire cu autorii, meci de benzi desenate (desen live în faţa publicului), workshop…
Programul va fi publicat în continuare.
Azi vă trimitem afişul festivalului desenat de Andrei Modovan.
Ilustrator şi artist de banda desenată, Andrei a absolvit liceul de arte plastice şi Facultatea de Arte Plastice din Cluj, secţia Grafică. El se ocupa de character design-ul personajelor din Harap Alb Continua, desenează şi colorează paginile de banda desenată şi alte ilustraţii din revistă.
Festivalul Internaţional de Benzi Desenate din Sibiu este organizat de către Asociaţiei de prietenie Ille et Vilaine Sibiu, asociaţia Solidaritas
35 Roumanie în parteneriat cu Institutul Francez din Bucureşti, Lectoratul francez din Sibiu, Delegaţia Wallonie Bruxelles din Bucureşti, Primăria Sibiu, Consiliul general Ille et Vilaine, Asociaţia Bedefililor din România, Asociaţia Francezilor din Sibiu, Asociaţia Bulle d’Encre, Revista Comics.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top