Muzica

Festivalul International de Muzica Contemporana „Jazz and more” are loc în acest weekend, la Sibiu

Festivalul este deja la a opta ediţie şi, potrivit directorului festivalului, Mircea Streit, aduce artişti din mai multe ţări ale Europei, dar şi din America sau Australia.
„Jazz and more” va avea loc la Sibiu în zilele de 5, 6 şi 7 octombrie, la Sala Thalia, Biserica Sf. Ioan (Johanniskirche) de pe strada Mitropoliei, la nr. 30 şi după ora 23, la Atrium Cafe.
Printre cei care vor susţine spectacole în cadrul festivalului se numără WKM Trio, Schi.Va, Brackish, Ircha Clarinet Quartet, Full Blast sau Stylipsticks, din România, aceştia fiind, de altfel şi singurii participanţi din ţară la festival, alături de Mircea Tiberian.
La Sala Thalia spectacolele vor începe, în toate cele trei zile de festival, de la ora 18. Preţul unui bilet este de 40 de lei, redus la 35 de lei pentru studenţi, pensionari şi persoane cu dizabilităţi.
La Biserica Sf. Ioan concertele vor începe de la ora 14 şi vor avea loc sâmbătă şi duminică. Aici intrarea la spectacole va fi gratuită, potrivit organizatorilor.
Concerte vor avea loc şi la cafeneaua Atrium, însă după ora 23, în limita locurilor disponibile.
Jazz And More Festival Sibiu este un festival al celor mai reprezentative curente muzicale contemporane şi este destinat celor ce preferă evenimentul şi arta vie în locul unei supraproducţii muzicale de serie.
Programul ediţiei din acest an poate fi consultat aici.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top