Muzica

Festivalul International „Eduard Pamfil” 21 – 22 decembrie 2012, editia a XVII-a

Cea de-a saptesprezecea editie a Festivalului International al Tinerilor Chitaristi „Eduard Pamfil” se va desfasura la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana” din Bucuresti
Deschiderea oficiala va avea loc vineri 21 decembrie, ora 10.00, iar concursul va incepe la ora 11.00 la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana” din str. Schitu Magureanu nr. 4 vis a vis de Parcul Cismigiu, langa Teatrul Bulandra, sala Izvor.
Decernarea premiilor celei de-a XVII-a editii a Festivalului International al Tinerilor Chitaristi „Eduard Pamfil” va fi precedata de un concert pentru chitara si orchestra de A.Vivaldi sustinut de solista Ana-Maria Bibescu acompaniata de o formatie camerala a Colegiului National de Muzica „George Enescu”.
Decernarea Premiilor si Gala Laureatilor in care vor canta detinatorii Premiului – I – si participantii desemnati de juriu se va desfasura sambata 22 decembrie la ora 19.00 in sala de concert a Centrului National de Arta „Tinerimea Romana”. din str. Schitu Magureanu nr. 4 vis a vis de Parcul Cismigiu, langa Teatrul Bulandra, sala Izvor.
Juriul va fi format din personalitati ale chitarei romanesti si va fi prezidat de prof. Liviu Georgescu, presedintele Fundatiei Romane de Chitara si directorul festivalului.
Festivalul este deschis publicului
Sambata 22 decembrie 2012 – ora 19.00
Decernarea Premiilor si Gala Laureatilor
Organizatori:
FUNDATIA ROMANA DE CHITARA
CENTRUL NATIONAL DE ARTA „TINERIMEA ROMANA”
COLEGIUL NATIONAL DE MUZICA „GEORGE ENESCU” BUCURESTI
Invitati de onoare:
– Lutierul ANDREI OPRISAN

banner-pamfil-2010

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top