Muzica

Festivalul International Toamna Muzicala Clujeana incepe in 2 zile

Filarmonica de Stat „Transilvania” are plăcerea de a vă invita la concertul de deschidere a celei de-a 46-a ediţii a FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL „TOAMNA MUZICALĂ CLUJEANĂ”, festival desfăşurat în Cluj-Napoca, în perioada 5 – 26 octombrie 2011.
Concertul Vocal-Simfonic prin care deschidem această ediţie vă va încânta de sub bagheta lui Cristian Mandeal, alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii, Corul Filarmonicii şi soliştii Carmen Gurban, Tony Bardon, Balla Sándor şi Florin Sâmpelean.
Repetându-se a patruzeci şi şasea oară, fără pată de rutină sau praf de plictiseală, cel mai longeviv festival de muzică cultă din România va prezenta pe scena Filarmonicii de Stat „Transilvania” 15 concerte susţinute de invitaţi veniţi atât din România, cât şi din Europa.
Concertul de DESCHIDERE a Festivalului Internaţional “Toamna Muzicală Clujeană” are loc la Casa Universitarilor, de la ora 19.
Corul şi Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat „Transilvania”

Dirijor: Cristian Mandeal
Solişti:
Carmen Gurban – Soprană
Tony Bardon – Tenor
Balla Sándor  – Bas-Bariton
Florin Sâmpelean – Bas

Program:
Hector Berlioz
Damnaţiunea lui Faust, op. 24
Dirijorul Corului: Cornel Groza

PRETUL BILETELOR SI AL ABONAMENTELOR
În sala de concert se intra doar pe baza de bilet/invitatie/legitimatie de presa, cu loc! Locurile se obtin de la Agentia de Bilete a Filarmonicii de Stat „Transilvania”.
Piata Lucian Blaga nr. 1-3
(la parter, în incinta Casei de Cultura a Studentilor)
Tel. 0264-43 00 60, Fax. 0264-59 78 12

Program: de luni pâna joi între orele 10-16, vineri între orele 10-14, precum si cu o ora înainte de concert, la locul desfasurarii acestuia.

Pretul concertelor EXTRAORDINARE:
10, 19 si 26 octombrie : 30 lei pret întreg/concert; 15 lei pret redus (elevi, studenti si pensionari)/concert

Pretul celorlalte concerte: 20 lei pret întreg/concert; 10 lei pret redus (elevi, studenti si pensionari)/concert

Pret ABONAMENTE stagiunea de concerte 2012-2013: 350 lei pret întreg / abonament 32 de concerte în stagiune; 200 lei pret redus (elevi, studenti si pensionari) / abonament 32 de concerte în stagiune

Biletele cu reducere se cumpara doar de la sediul Filarmonicii, în timpul programului mentionat mai sus.
Pentru a va rezerva locurile dorite va rugam sa va prezentati personal la Agentia de Bilete, în timpul programului, sau sa sunati la nr. de telefon 0264-43 00 60.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top