Muzica

Festivalul Posada Rock, 6-9 septembrie

posada-2013In perioada 6 – 9 septembrie 2013, in Campulung Muscel, va avea loc o noua editie a Festivalului Concurs Posada Rock.
Timp de trei zile, orasul Campulung Muscel va fi gazda unuia dintre cele mai vechi si respectate festivaluri concurs, o adevarata rampa de lansare pentru formatiile rock aflate la inceput de drum.
Desfasurata intr-un oras incarcat de istorie, editia din acest an a Festivalului concurs Posada Rock va oferi celor prezenti muzica rock de cea mai buna calitate, atat trupele tinere din concurs, cat si recitalurile sustinute de formatii consacrate promitand o atmosfera incendiara.
Istoria editiilor precedente aduce nume mari ale rock-ului romanesc si international precum: Altar, Taine, Ava Inferi, Celelalte Cuvinte, Krypton Reunion sau White Walls.
Si in 2013 organizatorii PosadaRock promit un line-up de calitate ce va imbina prospetimea formatiilor tinere ce vor evolua in concurs si experienta trupelor invitate sa sustina recitaluri in cele trei seri de festival.
Reguli privind formatiile care doresc sa se inscrie in concurs
Festivalul isi va pastra si in 2013 caracterul de concurs pentru lansarea formatiilor tinere urmand sa se desfasoare pe parcurusul a trei zile.
In zilele de 6 si 7 septembrie se va desfasura concursul, iar pe 8 septembrie va avea loc Gala Laureatilor.
In concurs vor participa maxim 10 formatii, selectate in urma materialelor transmise (detalii mai jos), plus doua formatii care au in componenta membrii nascuti sau cu domiciliul in Campulung.
Structura orientativa a celor trei zile de festival va fi urmatoarea:
– Ziua 1: 6 formatii in concurs si 3 formatii in recital
– Ziua 2: 6 formatii in concurs si 3 formatii in recital
– Ziua 3: 5 formatii in gala si 1 formatie in recital/jam session
Fiecare formatie inscrisa in concurs va avea la dispozitie un total de 30 de minute pentru set up si recitalul propriu-zis. Orice depasire a timpului alocat poate duce la depunctarea sau chiar eliminarea formatiei respective.
Pentru a participa la preselectia pentru concurs, formatiile trebuie sa trimita pana pe 16 august 2013, la adresa de mail posadarock2012@gmail.com:
– cel putin trei piese originale in format MP3,
– minim un material video sau un link catre un material video care sa contina o piesa a formatiei interpretata LIVE,
– CV-ul formatiei (membrii, istoric, palmares, etc.)
– trei fotografii cu formatia la o calitate cat mai buna.
Doar formatiile care vor depune aplicatii complete vor fi admise la preselectie.
Formatiile selectate pentru concurs vor fi anuntate pe 20 august 2013.
Pentru mai multe detalii privind regulile concursului accesati pagina oficiala de Facebook a Festivalului Posada Rock 2013

Pentru alte informatii legate de festival nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail posadarock2012@gmail.com.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top