Muzica

Festivalul „Povesti pentru copii si oameni mari”, 17-21 decembrie 2012

Ministerul Culturii si Patrimoniului National si Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” organizeaza in perioada 17-21 decembrie 2012, Festivalul „Povesti pentru copii si oameni mari”, care va avea loc in noul sediul al Bibliotecii Nationale si al Ministerului Culturii si Patrimoniului National.
Evenimentul are ca scop educarea, informarea si implicarea copiilor si adultilor din Bucuresti si din zonele limitrofe in domeniul artelor spectacolului si include pe parcursul a 5 zile spectacole de opereta si musical ale Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, spectacole de papusi si marionete din Romania si din strainatate, spectacole muzicale, spectacole de magie, spectacole de teatru, concerte de colinde si o serie de ateliere dedicate artelor spectacolului (jocuri teatrale, prezentare de instrumente muzicale, introducere in butaforie, arta costumului, balet si dans popular sau pantomima), artelor vizuale (pictura, arta foto, modelaj in lut) sau ateliere de lucru manual cu tematica sarbatorilor de iarna.
Festivalul se desfasoara sub deviza “joaca-te si invata” si ofera participantilor posibilitatea de a folosi arta ca mijloc de comunicare, raspunzand, in acelasi timp, unei nevoi acute, care se manifesta atat in randul familiilor aflate in cautarea unei oferte culturale de calitate, cat si in randul unor segmente de public care nu beneficiaza in mod curent de o asemenea oferta de spectacole.
Participarea la spectacolele si atelierele din cadrul festivalului este gratuita. Grupurile organizate din institutii de invatamant au prioritate, dar in limita locurilor disponibile se organizeaza si inscrieri individuale. Pentru mai multe informatii despre inscrieri, adresa de contact este inscrieri@opereta.ro. Programul complet al Festivalului este disponibil in atasament. Pentru mai multe informatii, persoana de contact este Anca Scurtu, PR Executive, 0751.177.084.

Festivalul_Povesti_pentru_copii_si_oameni_mari

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top