Muzica

Festivalul Rocker’s Garnic 2014 in luna mai la Garnic

>Primaria comunei Garnic si Asociatia Caras Adventure ii cheama pe iubitorii de muzica rock, natura si miscare la a 6-a editie a Festivalului Rocker’s Garnic care va avea loc in perioada 2-3 mai 2014.

rockers-challenge-garnicCa si in editiile anterioare, festivalul isi propune sa promoveze zona pitoreasca a Cazanelor Dunarii, dar si frumoasele traditii ale comunitatii cehesti din satele din sudul Banatului romanesc, traditii prezervate de pe vremea Imperiului Austro-Ungar cand comunitatea a fost mutata din tara de bastina aici, la granita de sud-est a imperiului.
In prima seara a festivalului, vineri, 2 mai, vor canta trupele Days of Confusion, Diamonds are Forever si Implant pentu Refuz. In a doua seara, sambata, 3 mai, vor canta trupele Theory of  Mind, Loungerie II, Blue Nipple Boy, Partizan, Subcarpati.
In timpul zilei, organizatorii le propun participantilor putina adrenalina prin participarea la sporturile de aventura pregatite pentru ei: Mountain Biking, Trekking, Tiroliana sau Escalada.
Evenimentul este finantat din fonduri europene, drept pentru care atat concertele cat si sporturile de aventura sunt gratuite.
Pentru mai multe amanunte accesati www.rocker-s.ro

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top