Film

Filme, jazz, teatru și dans la Comedy Cluj 2014

Cea de-a VI-a ediție a celui mai important eveniment cinematografic al toamnei din Transilvania, „Festivalul Internațional de Film Comedy” va avea loc in perioada 10 – 19 Octombrie.

Carpathian-Garden_afisÎn primul week-end al Festivalului, clujenii sunt așteptați și la Opera Maghiară, nu doar în sălile de cinema. Duminică, 12 octombrie, ne vom delecta cu o Seară de Jazz și Comedie pe piesele lui Frank Sinatra, alături de Gabriel Farkas & His Band (Budapesta). Actor și muzician de succes, Gabriel Farkas readuce în lumina reflectoarelor farmecul muzicii secolului 20 supranumit “Secolul American”. Spectacolul său este un tribut adus lui Frank Sinatra într-un mix de jazz și stand-up comedy armonios orchestrate. Evenimentul este organizat în colaborare cu Transilvania Jazz Festival, iar biletele pot fi achiziționate de AICI.
Un alt moment special în agenda Comedy Cluj este originalul spectacol de dans contemporan Carmina Burana. Producția companiei israeliene Kamea Dance Company propune într-o nouă interpretare o experiență vibrantă și extravagantă, printr-un limbaj personal, colorat și unic, bazat pe tehnici clasice și moderne de dans. După un turneu internațional impresionant în cadrul prestigioaselor festivaluri de dans din Europa, America de Sud, China sau India, reprezentația Carmina Burana are premiera pe scena Teatrului Național marți, 14 octombrie. Un eveniment susținut de Steps Dans Festival. Bilete la Carmina Burana s-au pus în vânzare și pot fi achiziționate de AICI.
Așa cum și-a obișnuit spectatorii, Comedy Cluj dedică o seară specială și teatrului românesc. Joi, 16 octombrie, savurosul spectacol „Carpathian Garde” ajunge la cinema Victoria pentru premiera clujeană. O comedie tăioasă realizată de doi actori: Tudor Aaron Istodor și Radu Iacoban care vor prezenta un “act social comic” susținut de personaje contemporane delicioase. Prezentatori de știri, parcagii, preoți, moguli de presă, politicieni se vor succeda în fața spectatorului. „Carpathian Garden” pariază pe umor inteligent, iar cei doi actori stăpânesc foarte bine interacțiunea cu publicul.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top