Special

Filmele de la Anim’est vor rula in deschiderea celei de-a doua editii a Volunteers Fest

Singurul festival realizat de voluntari pentru voluntari îşi deschide porțile pe data de 24 martie 2014, de la ora 19.00, la Impact Hub Bucharest.

animest-volunteers-festIubitorii filmului de desen animat au de ce se bucura, Anim`est vine la Volunteers Fest. Programul serii va cuprinde titluri multipremiate, retrospective speciale, dar și animații recente. Printre acestea se numără: „Boles” (regia Špela Čadež, 2013), câştigătorul trofeului Anim`est 2013, „Ziua Ciorilor / Le Jour des corneilles” (r. Jean-Christophe Dessaint, Franţa, 2012) – Premiul pentru Cel mai Bun Lungmetraj, „Scrisori de dragoste / Lettres des femmes” (r. Augusto Zanovello, Franţa 2013) – Premiul pentru Cel mai Bun Scurtmetraj; „Băiatul blond şi oaia lui albă / Le petit blond avec un mouton blanc” (r. Eloi Henriod, Franţa, 2013) – Premiul pentru Cel mai Bun Scurtmetraj în secțiunea Minimest.
Mai multe informații despre eveniment găsiți aici.
Prima campanie de crowdfunding pentru un festival dedicat voluntarilor Volunteers Fest a anunțat lansarea unei campanii de strângere de fonduri, pe platforma www.crestemidei.ro, prin care speră să obțină resursele necesare pentru activitățile organizate în cadrul festivalului. Campania are ca scop obţinerea sumei de 2.000 de lei pentru organizarea ediţiei din 2014 a festivalului, şi acoperirea unor costuri precum materiale pentru atelierele de creație și trainingurile educative, echipamente pentru activitățile sportive, kit-uri de start pentru Treasure Hunt și Crosul Voluntarilor și diplomele pe care organizatorii doresc să le ofere participanților la finalul seminariilor.
În schimbul sumei donate, cei care aleg să sprijine festivalul vor fi recompensaţi de Volunteers Fest – cu mulţumiri speciale în publicaţiile festivalului, afișe, locuri asigurate în  cadrul activităților desfășurate, materiale promoționale (tricouri, insigne, stickere), invitații la unele dintre cele mai mari evenimente din România pentru a experimenta voluntariatul în cadrul organizării de evenimente.
Volunteers Fest va avea loc în perioada 24 martie – 6 aprilie și este un proiect inițiat de Brigada de Voluntari.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top