Special

Finn Jones, Ser Loras Tyrell din Game of Thrones, vine la Comic Con!

Finn-Jones-10Finn Jones, actorul care interpretează rolul lui Loras Tyrell, Cavalerul Florilor, din celebrul serial Game of Thrones, vine pentru prima dată în România, la Palatul Național al Copiilor, cu ocazia convenției East European Comic Con (EECC) din data de 30 – 31 martie 2013.
Pe lângă rolul lui Loras Tyrell din unul din cele mai de succes seriale marca HBO,Game of Thrones, actorul de origine britanică s-a remarcat în serialele de televiziuneHollyoaks, Hollyoaks Later, The Sarah Jane Adventures, The Bill, precum și în filmul artistic Wrong Turn 5: Bloodlines. De asemenea, Finn Jones interpretează rolul lui Lucas (The Boy) în jocul video online The Curfew, produs de Simon Parkin.
Finn Jones va participa alături de alţi actori cunoscuţi, la Main Panel-urile organizate în cele două zile ale convenţiei EECC. Pentru aceste conferinţe speciale, se vor pune în vânzare, cu o lună înainte de evenimentul EECC, 650 de bilete/zi care vor asigura accesul vizitatorilor numai Main Panel-uri. Numărul total al biletelor este de 4000 de bilete/zi. Aceste bilete ofera acces general la toate evenimentele din cadrul convenţiei, cu excepţia conferinţelor speciale.
Primul sezon din Game of Thrones (2011) a avut treisprezece nominalizări la premiile Emmy și două nominalizări la Globul de Aur. În 2012, Game of Thrones, a câștigat 6 premii Emmy, iar anul 2013 îi aduce celebrului serial 4 premii la 11th Annual Visual Effects Society.
EECC este prima convenție comic-con organizată în România și își propune să ofere o experiență unică vizitatorilor. Evenimentul se va desfășura în București, în perioada 30 – 31 martie 2013 la Palatul Național al Copiilor.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top