Muzica

Folk & Metal Fest IV

Rusidava Music va prezinta cea de a 4-a editie de Folk & Metal Fest in perioada 29 – 30 septembrie 2017. Ne adunam cu mic cu mare in Quantic Club, pentru 2 seri memorabile, cu multe suprize pentru iubitorii de Folk Metal si nu numai.

Nu vor exista bilete pe zile, pretul abonamentelor pentru cele 2 zile de festival sunt urmatoarele:
Early Bird – 80 lei (primele 100 abonamente)
Presale 1 – 95 lei (200 abonamente)
Presale 2 – 105 lei (200 abonamente)
Presale 3 – 115 lei (300 abonamente)
Venue – 125 lei
Abonamentele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Arkona – slavic/ pagan folk metal
Cea mai in voga trupa din Rusia a momentului, revine in Romania dupa 2 ani. Anul acesta trupa Arkona sărbătorește 15 ani ani de activitate și au pregătit fanilor un show special și un setlist de 90 min pentru turul lor aniversar, așa că avem plăcerea de a asculta la București cele mai bune piese din toată discografia lor.
https://www.arkona-russia.com/
https://www.facebook.com/arkonarussia/
Cruachan – folk metal
Avem deosebita placere de ai avea ca unii din invitatii nostri speciali la cea de a 4-a editie de Folk& Metal Fest, pe veteranii folk metalului irlandez – Cruachan – au fost foarte incantati de faptul ca se vor intoarce in Romania si promit un show special, energic si voie buna.
http://www.cruachanireland.com/
https://www.facebook.com/cruachanclan/
https://www.youtube.com/user/cruachankeith
Grai – folk metal
Noua senzatie a folk metalului european, vin pentru prima data in Romania la cea de-a 4-a editie a Folk & Metal Fest. Tocmai din Tatarstan (Ru) vor poposi pe plaiurile mioritice la Bucuresti unde promit sa ne incate cu un folk metal energic de inalta clasa.
https://www.youtube.com/channel/UC3HBczD-j60MhTkh82pASzg
https://www.facebook.com/GRAI.folkRussia/
+MTBA
FB event: https://www.facebook.com/events/1178313182221872/

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top