Muzica

Gothic, An Theos, 9.7 Richter si Hatemode confirmate la METALHEAD Meeting 2015

Gothic, An Theos, 9.7 Richter si Hatemode inchid lineupul celui mai mare festival din Capitala, METALHEAD Meeting 2015.

metalhead-meeting-2015

De pe 11 pe 14 iunie pe Cotroceni Open Air in spate la AFI Palace Cotroceni, ii veti putea live pe Satyricon, Dark Funeral, Amorphis, Bloodbath, The Sirens, Primordial, Cruachan, Turisas, Heidevolk. Triptykon, Lacrimas Profundere, Windrose, Centinex, Demonical, Bucovina, Negura Bunget si multi multi altii din totalul de 31 de trupe!
Abonamentele de patru zile cu camping gratuit costa 119 lei Acces General si 149 de lei la Golden Circle, in fata scenei.
Seara de joi ne va oferi si un show aniversar “CARGO – 30 de ani”, pentru care gasiti in vanzare si bilete de doar o singura zi cu preturi de la 35 de lei respectiv 70 de lei Golden Circle, in fata scenei. Preturile pentru showul Cargo sunt valabile doar pana luni, 11 mai, apoi acestea se vor scumpi.
Abonamentele sunt disponibile in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in retelele IaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro – Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Posta Romana, InMedio etc.. – dar si in reteaua fizica iaBilet:
– Reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: www.zebrapay.ro/locatii)
– Reteaua de magazine IQ Box din toata tara
– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru langa McD)
– Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
– Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.
Misiunea METALHEAD Meeting: www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/
Pagina oficiala pe Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
Twitter: www.twitter.com/MHMeeting

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top