Muzica

Hidden Orchestra la JAZZ™

Hidden Orchestra poza oficiala“O formație cum nu veți găsi nicăieri în lume în acest moment, una dintre cele mai impresionante lucruri pe care le poți vedea live” — Vic Galloway, BBC Radio 1
Hidden Orchestra sunt un grup din Edinburgh, Scoția, care creează muzică ce încorporează și redefinește elemente de jazz, muzică clasica, hip-hop și electronica pentru a forma un întreg original și coeziv cu straturi de energie, emoție și atmosferă.
O experiență intensă și răsplătitoare, atât live cât și pe înregistrările de studio, sunetul lor fiind bazat pe tehnici de producție ale “beat-urilor” înlocuind sintetizatoarele cu sunete acustice, naturale și cu instrumente. Muzica lor are o marcă sonoră experimentală, plină de contraste dar în același timp nu îsi pierde accesibilitatea rămânând energică și totodată intimă și calmă.
Hidden Orchestra este proiectului compozitorului/producătorului Joe Acheson. Baza prestațiilor live este formată în jurul celor 2 seturi de tobe, percuție și elemente electronice ce se duelează pe tot parcursul concertului la care se adaugă vioara, pianul și basul / efectele electronice ale lui Acheson.
De la lansarea albumului de debut “Night Walks”, în 2010, s-a creat o adevarată vâlvă în jurul formației ce a dus la concerte în peste 20 de țări în cluburi și festivaluri renumite.
Cel de-al doilea album al formației a fost lansat în Octombrie 2012 și va fi prezentat la JazzTM în data de 5 iulie 2013.
JAZZ™ se va desfăşura în Piaţa Victoriei din Timişoara în perioada 5-7 iulie 2013.
Accesul la JAZZ™ este gratuit DAR se pot rezerva locuri pe scaun într-o zonă special amenajată din fața scenei cu 50 lei/festival. Prețul este modic și prin urmare încurajăm iubitorii acestui gen să achiziţioneze bilete ca și dovadă a susținerii culturii în Timișoara. Mai multe detalii despre acces pe www.JAZZtm.ro
Evenimentul va fi produs cu sprijinul voluntarilor PLAI care au adus în premieră în Timişoara artişti precum: Paco de Lucia, Al Di Meola, Mariza, Misia, Nigel Kennedy, Pink Martini, Patrice şi mulţi alţii. PLAI este singurul festival din România prezent în finala European Festival Awards.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top