Muzica

Hip-hop night în Colectiv, warm-up pentru Airfield Festival

Vineri, 7 mai, în Colectiv poți trage cu urechea la o mică mostră din ceea ce se va întâmpla la Airfield Festival. Warm-up-ul petrecerii este asigurat de K-LU, omul care a reușit să aducă zâmbetele pe ringul de dans, mixând muzică funk și hip-hop instrumental cu replici celebre din comediile românești.

Promo party airfield 2015

Capete de afiș, Dope D.O.D., care au cunoscut succesul internațional în 2011 după ce videoclipul What Happened a devenit viral, încing atmosfera pe beat-uri de hip-hop experimental. Pentru insomniacii cu chef de mișcare, Vlad Dobrescu (DJ set) promite un afterparty antrenant până în zori. Costul unui bilet este de 40 RON și se achiziționează la intrare sau online pe Eventim.ro
Airfield Festival va avea loc între 30 iulie și 2 august și este mixul perfect între muzică de calitate, sporturi extreme și de agrement și activități aviatice. Pe cele 40 de hectare ale aerodromului Măgura, situat la doar 5 km de orașul Sibiu, vor fi instalate 3 scene echipate cu sisteme de sonorizare de ultimă generație unde timp de 4 zile vor evolua 70 de proiecte muzicale.
Airfield Festival propune cel mai diversificat meniu muzical al anului: hip-hop (Mobb Deep, R.A. The Rugged Man, The Doppelgangaz, The Four Owls + Molotov), jazz (Roy Hargrove Quintet, Alexandrina, Jazzanova Live feat. Paul Randolph, Moonlight Breakfast), rock alternativ (Omul cu șobolani, Coma, E.M.I.L.), techno/ house (Dixon, Âme, Mano Le Tough, Nick Curly, Ray Okpara), electro (Little Dragon, Blomqvist, Silent Strike & Dan Basu, Gus Gus, Golan), funk (Mo’Horizons), ska (The Skatalites), balcanic (Fanfara Ciorcârlia).
La sol, te bucuri de cele mai explozive concerte sau te relaxezi alături de prieteni și familie în zona de lounge, în zona de food court sau la unul din numeroasele baruri. Pentru cei cu surplus de energie, vor fi amenajate terenuri de fotbal, volei sau badminton, dirt-park și airsoft. Iubitorii de pedalat pot testa cele mai pitorești trasee de mountain bike din împrejurimile Sibiului. O serie de workshop-uri, spectacole de teatru și târguri de handmade vor antrena curiozitatea și buna dispoziție a participanților. Pentru cei romantici am pregătit spectacole cu foc la lăsatul serii, jam session-uri, ateliere de pictură și desen. Orice trăire o poți imortaliza simplu și rapid la Photobooth.
În aer, cei pasionați sau cei curioși și cu o doză de curaj vor putea zbura deasupra Sibiului cu avioane de agrement sau elicopterul, vor putea face salturi cu parașuta în tandem cu instructori sau ridicări în balon cu aer cald. Dacă ai rău de înălțime te poți delecta cu show-uri aviatice care îți vor tăia respirația.
La sol sau în aer, la Airfield, aerul curat și muzica bună se inspiră în același timp!
Abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim, în punctele de vânzare fixe AIRFIELD și online pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro. Mai multe informații pe www.airfield.ro și pe pagina de facebook.
Preț abonamente
În perioada 5 mai – 29 iulie >> 219 RON/ abonament (taxe incluse)
Preț abonament în ziua festivalului >> 269 RON/ abonament (taxe incluse)
Preț camping
Pentru perioada 30 iulie – 2 august >> 30 RON/ de persoană

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top