Special

Hodor din Game of Thrones vine la East European Comic Con

Hodor hodor hodor hodor. În traducere liberă, actorul Kristian Nairn, cunoscut pentru rolul lui Hodor din serialul HBO, Game of Thrones, vine la East European Comic Con.

east-european-comic-con-hodor-iFestival

La rândul său un mare fan al universului benzilor desenate și al genurilor SF, fantasy și horror, Kristian va avea multe impresii și povești de împărtășit cu publicul, în afara rolului lui Hodor, fiind o persoană foarte deschisă și vorbăreață.
Hodor s-a remarcat prin candoare și devotement față de familia Stark, fiind protectorul lui Bran Stark și al fratelui său, Rickon, dupa asaltul asupra Winterfell-ului.
Despre experiența interpretării lui Hodor, Kristian a mărturisit că el însuși a suferit de deficiențe de auz în copilărie, iar modul în care reușea să îi înțeleagă pe cei din jur l-a pregătit pentru rolul din Game of Thrones: “Spre deosebire de cărți, acolo unde emoțiile lui Hodor sunt descrise printr-un singur cuvânt sau situație, apelând mai mult la imaginația cititorilor, eu am o calitate în plus: limbajul corpului. în copilărie am avut deficiențe de auz și, adesea în școală, înainte de vindecare, am fost nevoit să îmi dau seama de context și de emoțiile oamenilor, privindu-le atent fetele și limbajul corpului. Experiența mea personală mi-a oferit cele mai bune calități pentru a juca rolul lui Hodor”
În plus, actorul de origine irlandeză activează și ca DJ sub numele de Revvlon, iar muzica sa poate fi ascultată pe contul oficial de soundclound: https://soundcloud.com/kristiannairn
La East European Comic Con, timp de 3 zile, în perioada 8-10 mai Romexpo va găzdui o lume a serialelor, filmelor, beznilor desenate și jocurilor video și de a interacționa cu actori internaționali și celebrități din zona online.
În afară de Kristian Nairn, la eveniment va participa și actorul american Kevin Sorbo, cunoscut pentru rolul lui Hercule din serialul de succes cu același nume sau pentru interpretarea căpitanului Hunt în Andromeda.
Primele 1000 de abonamente sunt disponibile la prețul de 49 de lei, următoarele 3000 se vor putea cumpăra cu 64 de lei, iar în ultima săptămână costul va fi de 79 de lei.
Practic, în perioada de early bird, pentru a profita de atracțiile convenției, vizitatorul va plati doar 16,3 lei pe zi. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Orange Shop.
East European Comic Con este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top