Teatru

Ideo Ideis e parte din Revolutia Indygen

logo-ideo-ideisÎn calitate de content creator pentru secțiunea Skills de pe site-ul Indygen.ro, Ideo Ideis continuă să împărtășească tinerilor din generația smartly connected know how despre teatru, jocuri de imaginație , exerciții de autocunoaștere și creativitate.
„Am fost extrem de încântați să luăm parte la Revoluția Indygen! Este un proiect extrem de îndrăzneț și ambițios! E mai mult decât un serviciu nou de telefonie mobilă; e un proiect care înțelege nevoile tinerei generații și care vrea, cu ajutorul nostru și al altor parteneri, să ofere acces la comunități educaționale și să îi ajute pe tinerii români să-și valorifice potențialul creativ.”, spune Andreea Borțun, Co-Președinte Ideo Ideis.
“Ideo Ideis îi adună exact  pe tinerii care sunt şi în tribul Indygen: oameni dinamici, inventivi, independenţi. Ne bucurăm să îi avem pe cei de la Ideo Ideis alături de noi în proiectul Indygen şi, împreună, să încurajăm creativitatea. În plus, vrem ca tot mai mulţi tineri să aibă încredere în ideile lor, să nu mai aştepte aprobarea pentru ce simt şi gândesc din partea celorlalţi şi să pună, pur şi simplu, umărul la treabă, încrezători că numai determinarea, munca şi curajul în forţele proprii le garantează succesul”, spune Tudor Ghiurcă, Indygen Director.
Materialele educaționale semnate Ideo Ideis sunt disponibile pe https://www.indygen.ro/skillz/autori/ideo-ideis.
Despre Ideo Ideis
Ideo Ideis este un festival de teatru organizat de Asociaţia Culturală T.E.T.A. și dedicat procesului de educație alternativă pentru liceenii din România. Evenimentul include șapte secţiuni: atelierele de teatru tânăr, competiţia, atelierele de măiestrie, spectacolele de teatru profesionist, cinemateca târzie, seara povestitorilor, master-clas-urile,Termenul limită de înscriere pentru vizitatori este 15 iulie 2013.
foto-articole-indygenIdeo Ideis a aderat la programul Societal de responsabilizare socială și de mediu a evenimentelor.
Pentru mai multe informaţii vă rugăm să accesaţi www.ideoideis.rowww.facebook.com/ideoideis  sau să contactaţi Nicoleta Gavrilă, nicoleta@ideoideis.ro, 0720.05.17.14.
Despre Indygen
Indygen e un SIM prepaid, construit în jurul datelor mobile care îi ajută pe tineri să aibă acces la soluţii de comunicare şi la produse digitale. Practic, Indygen satisface diferite nevoi ale tinerilor – conectivitate, educaţie, joburi, fun – şi oferă oportunităţi, toate unite într-un produs destinat smartphone-ului. În plus, Indygen e un hub de inovaţie format din nouă tineri cu vârsta până-n 30 de ani. Indygen e pentru tinerii independenţi şi activi, care vor să ştie tot ce se petrece în jurul lor, fără să fie însă constrânşi de un loc anume.
Conectează-te la tribul Indygen! Intră pe www.indygen.ro ori www.facebook.com/IndygenRo sau scrie la andreea@indygen.ro pentru orice curiozitate.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top