Muzica

Inca 14 trupe confirmate pe a doua scena a festivalului Metalhead Meeting

Pentru a promova trupele romanesti, Asociatia BestMusic prezinta Tallents Stage & The Rock Market in cadrul festivalului Metalhead Meeting intre 11 si 14 iunie pe Cotroceni Open Air din Bucuresti.

Tallents-Stage-Metalhead-Meeting-ifestival-2015

Asa ca in zilele de vineri, sambata si duminica, intr-un spatiu special amenajat langa Metalhead Meeting, veti putea vedea live 14 trupe alese pe spranceana din diferite zone ale tarii. Intrarea in zona Tallents Stage este libera, tocmai pentru a promova acesti artisti cat mai bine. Tot in aceasta zona speciala veti gasi si cel mai mare targ de rock organizat vreodata in Romania, de catreAsociatia BestMusic si Niche Records cu sprijinul METALHEAD, unde veti putea gasi cateva mii de produse dar si merch-ul oficial al trupelor care canta la Metalhead Meeting. Targul se numeste The Rock Market si se intinde pe o suprafata de 500 de metri patrati.
Trupele confirmate pentru Tallents Stage, a doua scena a festivalului Metalhead Meeting, sunt: Negative Core Project, Chaos Cult, Damage Case, Breathelast, Dark Fusion, Arthur (instrumental project), StoneLight, Blacksheep, Crimena, Marchosias, Tanin, Secret Society, Tessa si The Boy Who Cried Wolf.
Avand in vedere ca pe scena mare avem 31 de trupe, scena Tallents Stage isi va desfasura activitatea in pauzele de pe Main Stage, fiecare trupa avand la dispozitie 20 de minute pentru a va demonstra ca isi merita locul la Metalhead Meeting. Cu aceasta ocazie, METALHEAD va selecta si trei trupe care vor canta la METALHEAD Meeting 2016 pe Main Stage.
Ii veti putea live in cadrul celor 4 zile de METALHEAD Meeting pe Satyricon, Dark Funeral, Amorphis, Bloodbath, The Sirens, Primordial, Cruachan, Turisas, Heidevolk. Triptykon, Lacrimas Profundere, Windrose, Centinex, Demonical, Bucovina, Negura Bunget, Kiss Forever si multi multi altii din totalul de 45 de trupe!
Seara de joi ne va oferi si un show aniversar “CARGO – 30 de ani”, pentru care gasiti in vanzare si bilete de doar o singura zi cu preturi de la 40 de lei.
Prezentat de TIMISOREANA, Metalhead Meeting va avea loc la Cotroceni Open Air – Bd. Vasile Milea nr. 4, in spatele AFI Pallace Cotroceni intr-o locatie in aer liber de 22000 de metri patrati unde alaturi de cele doua scene veti avea parte de foarte multe activitati pe care le vom anunta curand! Campingul este gratuit, trebuie doar sa va confirmati prezenta aici pana pe 1 iunie: www.metalhead.ro/mhm/camping/
De asemenea, berea Timisoreana la draft va costa 5 lei iar apa plata 2.5 lei. Protectia si paza vor fi asigurate de catre Blackhawk Security.
Abonamentele de patru zile sunt disponibile  in vanzare pe  www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.rowww.bilete.ro si in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro – Muzica, IQ BOX, Say Shop, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romana, inMedio etc..
Acestea costa 119 de lei Acces General, 149 de lei Golden Circle (mai sunt disponibile in vanzare sub 100 de bucati) in fata scenei si suplimente Meet & Greet valabile cu abonament deja cumparat care va asigura poze si autografe cu majoritatea trupelor prezente la festival.
Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.
Misiunea METALHEAD Meeting: www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/
Pagina oficiala pe Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
Twitter: www.twitter.com/MHMeeting
Site Oficial: www.metalheadmeeting.com
METALHEAD Meeting este prezentat de Timisoreana, Monster Energy cu sprijinul LivePro, The Backline Shop, Coca Cola, F64, Blackhawk Security, Zile si Nopti si ROCK FM. Organizat de METALHEAD & BestMusic Live Concerts

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top