Arte Vizuale

International Tattoo Convention Bucharest 2013 in Centrul Cultural de Evenimente Turbohalle

international-tattoo-convention-2013-turbohalle-bucurestiÎn perioada 11-13 octombrie 2013, la Centrul Cultural de Evenimente Turbohalle va avea loc “International Tattoo Convention Bucharest 2013”. Convenția de la București a devenit, în patru ani de la înființare, cel mai important eveniment de gen din sud-estul Europei datorită numărului de artiști internaționali participanți. Timp de trei zile, la Turbohalle, publicul general și publicul înscris pe listele artiștilor va trăi în lumea body-art-ului mondial.
Turbohalle găzduiește încă o dată cel mai mare eveniment din România dedicat body-art-ului: International Tattoo Convention Bucharest 2013
Pregătiţi-vă pentru un eveniment care va prezenta artişti locali şi internaţionali, precum şi concursuri de tatuaje, expoziţii de artă, muzică live, vânzători şi zona comercială cu materiale de tatuaje, body-piercing, haine sau accesorii, cât şi diverse alte atracţii! Tot weekend-ul participanţii se pot tatua şi vor experimenta atmosfera unică din lumea fascinantă a tatuajelor, arta body-piercing & body painting.
Festivalul din acest an va impresiona cu siguranţă. Invitaţi speciali la acest eveniment sunt unii dintre cei mai buni şi mai visual artişti tatuatori din lume. Primul dintre ei este Emilio Gonzales (Venezuela), care va fi prezent la convenţie pentru un seminar ce doreşte să acopere metode de body-piercing, implanturi şi body-modification. Al doilea mare artist invitat este el însuşi o expoziţie: “Omul Şah” Matt Gone (SUA), tatuat din cap până în picioare în carouri alb-negre, o tablă de şah ambulantă ce cu greu se va pierde prin mulţimea oamenilor prezenţi pe toată durata convenţiei. La cea de-a patra ediție a “International Tattoo Convention” vor fi peste 50 de standuri expoziționale, peste 70 de artiști profesioniști din care 40 sunt artişti internaţionali din țări precum Olanda, Suedia, Irlanda, Novegia, Finlanda, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia, Estonia, Rusia, Nepal, Moldova pentru a-și demonstra talentul lor grafic și tehnicile de tatuare acumulate de-a lungul carierei, luând parte la un adevărat maraton de competiții și workshop-uri.
Convenția de la București este binecunoscută în lume pentru diversitatea stilurilor abordate aici: de la old-school-authentic, dark-style, cartoon, traditional-tribal, Japanese, până la realistic, new-school, chiar și tatuaj cosmetic. Artiştii celor mai reușite tatuaje realizate în cadrul convenţiei vor fi premiaţi cu trofee dedicate: Best Of Day 1, 2 & 3 şi Best Of Show. Artiștii participanți la convenție pot fi nominalizați de purtătorii operelor lor și pentru trofeele aferente categoriilor: Best of Old School, Best Of New School, Best Of Oriental, Best of Color Tattoo, Best Black & Grey și Best Crazy.
Selecții din programul festivalului:
– Emilio Gonzales ce va veni pentru prima dată în România pentru un seminar despre body piercing, body modification şi implanturi. Cei care vor să participe la acest seminar sunt rugaţi să trimită un mail la adresa conventiontattoo@yahoo.com.
– Matt Gone – un artist care este el însuşi o expoziţie de tatuaje, având pe tot corpul său propriile sale opere grafice.
– Invaders and Luciano Sultan vor oferi publicului un spectacol incredibil de coregrafie şi dance-performing.
– DJ Sets: Kaya Foundation şi Philo
– Concerte live: Rareş Totu & The Midnight ExpressHarmony şi Raizing Hell.
– Body Painting & Girls Show
– Art-Cinema Corner
– Târg de prezentare cu vânzare art-fashion.
În fiecare zi a convenției începând cu ora 12:00, amatorii de tattoo, piercing şi body-painting realizate de mâinile unor adevărați profesioniști vor fi la Turbohalle. Publicul va avea la dispoziție și accesorii specializate, produse din categoria “fashion for tattoo”, standuri de muzică și muzică live. Prețul biletului pentru fiecare zi a festivalului va fi de 10 lei, iar abonamentele pentru toate zilele vor putea fi achizitionate cu 20 lei. Biletele si abonamentele vor fi disponibile exclusiv la intrarea în incinta Turbohalle, Bulevardul Iuliu Maniu nr.220B (lângă stația de metrou Păcii).
Un eveniment organizat de Asociația Tattoo and Piercing Romania şi Turbohalle.
Parteneri: RADIO ZU, 9am.ro, anyplace.ro, apropo.ro, b365.ro, blogink.ro, catavencii.ro, cooltivator.ro, Decât o Revistă, feeder.ro, hailaconcert.ro hipmag.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, metropotam.ro, mixtopia.ro, modernism.ro, musicnights.ro, neaparat.ro, no3.ro, orasulm.eu, port.ro, radiolynx.ro, rockstage.ro, romanialibera.ro, Tataia, thebeat.ro, tilllate.com, tonight.eu, urban.ro, urbo.ro, vice.com, welcome2cluj.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top