Film

Internship @ NexT 2013

Eşti pasionat de film, regie, sound design, scenaristică, management cultural? Ai vrea să înveţi mai multe despre organizarea unui festival de film internaţional? Atunci alătura-te echipei de interni NexT!
Stagiul durează 10 săptămâni, între 11 februarie şi 19 aprilie, iar tu ai la dispoziţie 4 ore pe zi, de luni până vineri, ca să furi cât mai multă meserie de la cei care organizează cel mai cool festival de film din Bucureşti. Vei fi mâna dreapta a şefului de departament şi poţi să traduci filme, să filmezi sau editezi materiale video, să urci articole pe site, să dai o mână de ajutor pe partea de logistică  sau să ţii legătura cu jurnalişti, invitaţi sau sponsori ai festivalului. În orice caz, ai de învăţat o mulţime de lucruri care îţi vor fi folositoare într-un viitor job, iar experienţa va fi memorabilă.
Ca să te înscrii trimite-ne un CV, o fotografie şi o scurtă (dar cuprinzătoare) scrisoare de intenţie pe adresa interni@nextproject.ro până pe 31 ianuarie şi te vom chema la un interviu să ne cunoaştem mai bine înainte de a porni împreună în aventura organizării unui festival de film!

Call-for-interns_2013_FINAL

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top