Arte Vizuale

Invitat special la Photo Romania Festival

Drew_Gardner_Workshop

Pionier în fotografie și aclamat la nivel internațional, artistul britanic Drew Gardner va fi prezent pentru prima dată în țara noastră, la Cluj-Napoca, unde va susține două workshop-uri în premieră, în cadrul Photo Romania Festival.
Pasionații de fotografie, fotografii amatori sau profesioniști vor avea ocazia de a învăța din experiențabritanicului și de a afla secretele din spatele lucrărilor sale în cadrul a două workshopuri, care se vordesfășura pe perioada a două zile. Ambele vor avea și părți practice.
Primul workshop se adresează fotografilor cu oarece expriență și va avea loc vineri, 24 mai, undeparticipanții vor învăța cum să creeze concepte editoriale și comerciale creative.
Al doilea workshop va avea loc în ziua următoare și se adresează atât fotografilor amatori, cât și celorprofesioniști. Drew va dezvălui secretele sale, cum să realizezi propriul proiect și ce tehnici de iluminare să folosești.
Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe site-ul evenimentului, la adresa www.photoromaniafestival.ro/academia sau la următoarele link-uri: http://bit.ly/DrewWorkshop1 șihttp://bit.ly/DrewWorkshop2. Cei care se înscriu până la data de 28 aprilie beneficiază de o REDUCERE de 20%.
Fotograful britanic este recunoscut pentru creativitatea sa în lucrările publicitare și editoriale și nu numai. Drew este și un bun trainer în fotografie, fiind invitat să susțină workshopuri în fiecare colț al lumii.
Photo Romania Festival (17-27 mai 2013) este cel mai mare eveniment dedicat fotografiei din Europa de Est. Expoziții, workshop-uri, zeci de fotografi străini și români invitați, manifestări fotografice și concerte. Detalii pe www.photoromaniafestival.ro sau www.facebook.com/PhotoRomaniaFestival.
Via Photo Romania

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top