Special

Invitati de valoare la editia de anul acesta a East European Comic Con

East European Comic Con este cel mai așteptat eveniment al anului de către iubitorii de comic-uri, desene animate, filme cu supereroi, seriale de tot felul și tot ce înseamnă lumea fantastică în general. Pe lângă standurile care mai de care mai interesante, cosplay-ul, concursurile și atmosfera magică ce învăluie evenimentul în cele 3 zile, vizitatorii se pot bucura și de oportunitatea unică de a face cunoștință cu invitații speciali ai evenimentului.

Anul acesta lista invitaților speciali este mai lungă decât cele din anii anteriori și aduce în țara noastră vedete, actori, ilustratori și artiști pe care vizitatorii îi pot vedea sau chiar cunoaște la eveniment:

Giancarlo Esposito – actorul este cunocut din serialul de mare succes ”Breaking Bad”, unde a dat viață personajului Gustavo ”Gus” Fling. Va fi prezent la eveniment în toate cele 3 zile, deci în cazul în care sunteți fanii lui sau al serialului trebuie obligatoriu să mergeți să îl vedeți!

Andrew Scott – un actor pe care fanii serialului Sherlock trebuie neapărat să vină să îl vadă deoarece acesta a dat viață personajului Jim Moriarty. Va fi prezent la eveniment doar Dumincă, deci aveți grijă cum vă aranjați programul în așa fel încât să îl prindeți!

Jim Beaver este ”vânătorul” Bobby Singer din serialul Supernatural, un serial îndrăgit de foarte mulți fani din România. El va fi prezent la eveniment în toate cele 3 zile pentru a-i cunoaște și a face fotografii cu fanii din România.

Gethin Anthony – actorul este chiar cel care dă viață personajului Renly Bartheon din serialul Game of Thrones care a făcut furori încă de la primul episod. Fani din toată lumea vor veni la Comic Con în acest an pentru a-l cunoaște, mai ales că acesta va fi prezent la eveniment doar Duminică!

Staz Nair – actorul care interpretează personajul Qhono din Game of Thrones și a făcut furori printre doamnele și domnișoarele din toată lumea vine anul acesta la East European Comic Con. Îl puteți cunoaște Sâmbătă și Duminică alături de colegul său de platou, actorul Gethin Anthony.

Chris Rankin – cea mai bună veste pentru iubitorii seriei Harry Potter! Actorul care îl joacă pe Percy Weasley vine anul acesta la Comic Con! Dacă nu aveți încă bilet pentru a merge să îl vedeți trebuie neapărat să vă grăbiți și să vă procurați unul, mai ales că aveți doar Sâmbăta și Duminica la dispoziție pentru a-l cunoaște!

David Lloyd – În cazul în care sunteți fani comic-uri, trebuie să veniți să îl cunoașteți pe îndrăgitul ilustrator al poveștii V for Vendetta! Acesta va fi prezent la eveniment în toate cele 3 zile!
Yehuda Devir – celebru în toată lumea pentru comics-urile lui despre viața alături de soția sa, Yehuda Devir va fi prezent și fericit să își cunoască fanii din Estul Europei în toate cele 3 zile ale evenimentului.
În concluzie, nu trebuie să ratați Comic Con anul acesta! Profitați de ocazie și mergeți să vă vedeți actorul sau ilustratorul preferat sau, de ce nu, pe toți cei invitați la eveniment!

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top